- Skin Care Hyaluron Active - 30 stk

New Nordic Skin Care Hyaluron Active 30 stk

Skin Care Hyaluron Active tabletterne er baseret på hyaluronsyre der er kendt for sine utroligt fugtende egenskaber, som derfor hjælper med at holde huden ung og spændstig. Derudover er der også vitamin-C og værdifulde urteekstrakter i, som bidrager til at få hudens naturlige skønhed boostet indefra. Tabletterne er lavet til at arbejde på de synlige aldringstegn i huden, så din hud fremstår mere elastisk og glat.

  • 30 sk i én pakke
  • Gluten og laktosefri
  • Vitamin C bidrager til normal dannelse af kollagen der har betydning for normalt fungerende hud
  • Havtorn hjælper med at bevare sund hud indefra

Daglig dosis: Tag 1 tablet dagligt i forbindelse med et måltid. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende eller børn under 11 år.


NÆRINGSINDHOLD 1 tablet %RI*
Hyaluronsyre 48 mg -
Hydrolyseret kollagen 4 mg -
Havtorn ekstrakt (Hippohaë rhamnoides L.) 350 mg
Tagetes ekstrakt (Tagetes erecta L.) 300 mg -

Detajler:

WOW PRISER >>
Set til 285,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
275,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 3-5 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:
Ingredienser

Havtorn ekstrakt (Hippophae rhamnoides L.) Tagetesekstrakt (Tagetes erecta L.) Fyldemidler (mikrokrystallinsk cellulose, krydsbunden natriumcarboxymethyl cellulose) Natriumhyaluronat L-ascorbinsyre Kartoffelstivelse Overfladebehandlingsmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, magnesiumsalte af fedtsyrer, glycerol) Hydrolyseret kollagen Antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid)

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.