- Cristal - 30 ml - Edp

Narciso Rodriguez - Cristal - 30 ml - Edp
25% SPAR IFH TIL MARKEDSPRIS

Narciso Rodriguez Cristal Eau de Parfum 30 ml

Cristal Eau de Parfum fra Narciso Rodriguez, er en hyldest til den strålende femininitet. Cristal Eau de Parfum er en frisk, lysende duft, der minder om en glødende krystal. Duften kombinerer sarte blomster med sanselige træsorter, der reflekterer Narciso-kvindens indre lys.

Mousserende bergamotte vækker duften til livs, i en sammenfletning af en lækker buket roser og hvide blomsterakkorder. Duften svøber sig ind i et hjerte af moskus, og giver en jordagtig, berusende aroma. Omfavnet af en cremet eliksir af cedertræ og cashmeran, sætter duften sig på huden med en rolig finish.

Narciso Cristal med den krystalklare essens er perfekt til den selvstændige kvinde, der ikke lader sig påvirke af andres holdninger, og som absolut ikke er bange for at vise sin feminine side frem.

  • Eau de Parfum Spray (EDP)
  • 30 ml
  • Feminin, floral og forførende
  • Lanceret i 2022
  • Vegan

DUFTNOTER

  • Topnoter: Freesia, blomster, bergamotte
  • Hjertenoter: Moskus ,hvide blomster, roser, jasmin
  • Bundnoter: Cashmeran, Cedertræ, rav/amber, benzoin
Kender du parfumens 3 lag?

Topnoter er de duftnoter der giver dig det første duftindtryk og dem du dufter først, de falmer efter kort tid og i stedet overtager de midterste noter. Hjertenoterne udgør 40-80% af den den samlede duft oplevelse du får fra din parfume. Bundnoterne er de duftnoter som udvikler sig og har den længste duft holdbarhed på din hud. Duftnoter udvikler sig på huden, derfor kan både varme, hudtype, hormoner og årstider være medvirkende til, at en parfume ikke dufter ens på alle.


Dufttype:
Duftfamilie:
Duftnoter:
Type:
Detajler:

WOW PRISER >>
Set til 575,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
428,95
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:
Ingredienser

ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), DIPROPYLENE GLYCOL, AQUA (WATER), BENZYL SALICYLATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, LIMONENE, HYDROXYCITRONELLAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, COUMARIN, GERANIOL, LINALOOL, CINNAMYL ALCOHOL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, CITRAL, BENZYL BENZOATE, BENZYL ALCOHOL, CI 14700 (RED 4), CI 60730 (EXT. VIOLET 2), CI 19140 (YELLOW 5)

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.