- Amber Oud Extrait de parfum - 100 ml (edp)

Ministry of Oud - Amber Oud Extrait de parfum - 100 ml (edp)
50% SPAR IFH TIL MARKEDSPRIS

Ministry of Oud Amber Extrait de Parfum 100 ml (EDP)

Varm, krydret og forførende Oud duft fra Ministry of Oud. Oud Amber Extrait de Parfum, er en skøn duft til både kvinder og mænd. En frisk og sofistikeret duft med et vidunderligt mix af de skønneste duftnoter. Med topnoter citron, lime og Bergimot, suppleret med rose de mai, figen, jasmin, ylang-ylang, kanel, sandeltræ, agartræ, safran, benzoin, ambra, egemos, orris, birk, musk og patchouri får du en skøn og moderne udtryk.

Duftguide:

Amber Extrait de Parfum kan anbefales til dig der elsker dufte som bla. Velvet Rose & Oud fra Jo Malone og Armani Privé Rose d'Arabie fra Giorgio Armani

 

Duftnoter:
  • Topnoter: Citron, lime, bergamot
  • Hjertenoter: Rose, figen, jasmin, ylang-ylang
  • Bundnoter: Kanel, sandeltræ, agartræ, safron, benzoin, ambra, egemos, orris, birk, musk, patchouli

Produktinformation og fordele:

  • Eau de Parfum Spray (EDP)
  • Unixes duft
  • 100 ml
  • Aromatisk og varm duft
Anvendelse:

Sådan bruger du din parfume:
Påfør Ministry of Oud Amber Extrait parfumen på din hud med lette sprøjt. Spray din duft på huden med en afstand på ca. 15-20 cm. Vidste du, at parfumen udvikler sig mest optimalt og med bedst holdbarhed, hvis du påfører den på kroppens pulspunkter? Pulspunkterne er nemlig de varmeste steder på kroppen, og din parfume og dens duftnoter, udvikler sig bedst, der hvor kroppen er varm og holder derfor også længere på huden. De varme pulspunkter er blandt andet, ved halsen, øreflipper, håndled, albueled og knæhaser.

Påfører du din duft ved dine håndled, skal du endelig ikke "gnubbe" bagefter. Det kan nemlig ødelægge duftens noter og molekyler, i at udvikle sig korrekt. Spray duften på og lad den lufttørre og oplev den skønne duft udvikle sig.


Dufttype:
Duftfamilie:
Duftnoter:
Type:
Detajler:

WOW PRISER >>
Set til 450,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
225,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.