- Moisture Awapuhi Conditioner - 385 ml

Maui - Moisture Awapuhi Conditioner - 385 ml
30% SPAR IFH TIL MARKEDSPRIS

Maui Moisture Awapuhi Conditioner 385 ml

Forvandl dit kedelige og tørre hår til strålende, skinnende hår, ved at give det den næring og fugt, det har brug for. Denne fugtgivende balsam består af en effektiv formel af Awapuhi og kokosolie for at bekæmpe kruset og filtreret hår, og samtidig, fugter dit hår.

Maui Moisture Awapuhi Conditioner giver dit hår en strålende glans ved hjælp af dens plejende formel. Awapuhi er en ingefærblomst, som producerer en klar, glat juice med en frisk duft. Håret får en fantastisk glans og bliver blødt uden at det tynges ned. En mild balsam, som tilfører fugt til håret samtidig med at den gør håret lettere at rede ud.

  • Conditioner
  • 385 ml
  • Til alle hårtyper
  • Fugtgivende
  • Anti-frizz
  • Giver glans
  • Sulfat- og parabenefri
  • Vegan

Maui's Hair Care Moisture-serie Shampoo & Conditioner, er alle lavet med 100% ren Aloe Vera Juice og kokosvand, der er med til at fugte og nære håret. Maui Moisture adskiller sig på den måde fra de fleste andre på markedet, da mange her er fremstillet af en store procentdel kemisk behandlet vand. Alle Maui hårprodukter er 100% veganske.

Anvendelse

Påføres i nyvasket og fugtigt hår. Fordeles i hårets længder og spidser. Lad virke i 2-3 minutter. Skyl grundigt.


SERIE:
DETAJLER:

WOW PRISER >>
Set til 110,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
76,95
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:
Ingredienser

Ingredientes: Jugo de hoja de aloe barbadensis, agua (agua), alcohol cetearílico, cloruro de behentrimonio, alcohol cetílico, glicerina, agua de Cocos Nucifera (coco), extracto de Zingiber Zerumbet, extracto de flor de Gardenia Taitensis, aceite de Cocos Nucifera (coco), Polyquaternium-10, Polyquaternium- 37, pantenol, PPG-1 Trideceth-6, estearamidopropildimetilamina, hidroxiestearato de isoestearilo, miristato de isopropilo de carbonato de dicaprililo, dicaprilato/dicaprato de propilenglicol, esteareth-20, maltodextrina, alcohol isopropílico, ácido cítrico, hidróxido de sodio, benzoato de sodio, fragancia (perfume).

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.