Køb parfume, makeup og personlige pleje hos BilligParfume.dk og betal med ViaBill

ViaBill, køb nu, betal senere. Banner Via-Bill Shop

Hvad er Via-Bill og ViaBill Shops?

ViaBill er en nem og fleksibel måde at betale på danske webshops. ViaBill giver dig en konto med op til kr. 10.000, som du kan shoppe for hos BilligParfume.dk. Vi er officiel Viabill Shop. . Din månedlige indbetaling overføres via netbank. Det er gratis at bruge ViaBill, når du vælger at skubbe din betaling i 30 dage. Såfremt du foretrækker at dele din betaling op, indholder disse konti et fast månedligt gebyr. Du betaler tilbage i rater, som passer dig (minimum 1/24) Læs meget mere om vilkår og beløbsgrænser på ViaBills egen side.

 

Under hvert produkt her i shoppen, vil du kunne se et ViaBill pricetag, klik og se mere.

 

ViaBill vil gøre dansk nethandel nem. ViaBill ønsker at give dig muligheden for at dele betalingen op, når du handler på nettet. De ønsker at gøre nethandel så nem og gennemskuelig som mulig ved at tilbyde delbetaling uden renter og gebyrer. Dansk nethandel skal være fleksibelt.

 

Hvem er Via-Bill?

ViaBill er et dansk selskab, som blev oprettet allerede i 2009, da dansk nethandel manglede en nem og fleksibel betalingsform, som tog forbrugeren i centrum. ViaBill A/S er ejet af en række professionelle danske investeringsselskaber og topfolk inden for e-commerce markedet.

 

Oftest stillede spørgsmål om ViaBill.

Du kan læse meget mere om ViaBill Shops her, klik her og se alle spørgsmål og svar
Inden du køber på nettet, kan du selv lave en anmodning om at blive godkendt til at betale med Via-Bill. Du kan ansøge her

Vi tager forbehold for ændringer i evt. vilkår og beløbsgrænser, du kan altid læse de aktuelle gældende beløbsgrænser og vilkår, direkte hos ViaBill.