- True Soft Shampoo - 1000 ml

Maria Nila True Soft Shampoo 1000 ml

  • 1000 ml
  • Shampoo
  • Salonsize
  • Serie: True Soft
  • Sulfat- & parabenefri
  • 100% veganske
  • Udviklet i Sverige med stort hensyn til miljøet.

True Soft serien er baseret på plejende arganolie, som er kendt for sine nærende og utroligt fugtgivende egenskaber, og er derfor især velegnet til et tørt og/eller kruset hår. Med True Soft bliver dit hår blødt, lækkert og stærkt, samtidig med at krus og statisk elektricitet reduceres. Udover arganolie indeholder serien også antioxidanter og fedtsyrer, der bevarer fugten i håret og tilfører en smuk udstråling, og så efterlades håret med den skønneste blomsterduft af lilje, jasmin og rose. Samtidig indeholder serien Colour Guard Complex som beskytter håret mod uv-stråler og frie radikaler, og som alle andre Maria Nila produkter er True Soft Shampoo naturligvis vegansk og med klimakompenseret emballage.

I modsætning til Structure Repair Serien som er skræddersyet til kemisk skadet og behandlet hår, er True Soft perfekt til det naturligt tørre hår, og går ind og blødgører hårstråene, så dit hår bliver meget nemmere at arbejde med, og får et mere levende og blødt udseende.

Sådan bruger du Maria Nila Shampoo:

Shampooen masseres ind i det våde hår til der dannes skum, herefter skylles det ud og processen gentages - vi anbefaler at du altid vasker håret to gange. Brug herefter Hårkur og / eller Conditioner for bedste resultat.


DETAJLER:

WOW PRISER >>
525,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.