- True Soft Masque - 250 ml

Maria Nila - True Soft Masque - 250 ml
KAMPAGNE
INFO

Maria Nila True Soft Masque 250 ml

  • 250 ml
  • Hårmaske
  • Især god til tørt og kruset hår
  • Giver lækkert blødt hår
  • 100% vegan
  • Sulfat- & parabenefri

En intens hårkur der modvirker krus og elektricitet, samtidig med den plejer og giver dit hår masser af næring og fugt.

True Soft serien er baseret på plejende arganolie, som er kendt for sine nærende og utroligt fugtgivende egenskaber, og er derfor især velegnet til et tørt og/eller kruset hår. Med True Soft bliver dit hår blødt, lækkert og stærkt, samtidig med at krus og statisk elektricitet reduceres. Udover arganolie indeholder serien også antioxidanter og fedtsyrer, der bevarer fugten i håret og tilfører en smuk udstråling, og så efterlades håret med den skønneste blomsterduft af lilje, jasmin og rose. Samtidig indeholder serien Colour Guard Complex som beskytter håret mod uv-stråler og frie radikaler, og som alle andre Maria Nila produkter er True Soft Masque naturligvis vegansk og med klimakompenseret emballage.

Sådan bruger du Sheer Silver Masque

Brug hårkuren i fugtigt nyvasket hår, fordel den jævnt i håret. Lad trække ca. 5 minutter, hvorefter den skylles ud. Afslut med din favorit Maria Nila Conditioner. Efter brug af hårkur, er det altid godt at anvende conditioner, så hårsækkene igen lukkes.


Kampagne:
Detajler:

WOW PRISER >>
245,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.