- Structure Repair Masque - 250 ml

Nyeste tilbud >>
239,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage

Maria Nila Structure Repair Masque Hårkur 250 ml

  • 250 ml
  • Hårkur/Hårmaske
  • Fugter, plejer og giver næring
  • Anbefales til tørt, skadet & kemisk behandlet hår
  • Serie: Structure Repair

Structure Repair Masque er en fugtgivende og plejende hårkur fra Maria Nila. Denne maske er specielt velegnet til tørt, skadet eller kemisk behandlet hår, der mangler ekstra fugt og næring.

Structure Repair serien, henter sin kraft og styrke fra algernes verden på havets bund. Algerne indeholder forstærkende pigmenter og cellulose, som både hjælper med styrke og blødgøre hårfibrene. På den måde kan du forny dit hårs naturlige egenskaber. Algerne beskytter også mod høje temperaturer, som følge af føntørring og glatning af håret. Bruger du Structure Repair får du et sundere og mere modstandsdygtig hår, uden at gå på kompromis med et silkeblødt resultat. Skulle du være i tvivl, er duften på denne serie skøn og blød med noter af rose, vanilje og jasmin.

Sådan bruger du Structure Repair Masque:

Brug hårkuren i fugtigt nyvasket hår, fordel den jævnt i håret. Lad trække ca. 5 minutter, hvorefter den skylles ud. Afslut med Structure Repair Conditioner. Efter brug af hårkur, er det altid godt at anvende conditioner, så hårsækkene igen lukkes.


DETAJLER
VEGAN NATURE PARFUMEFRI PARABENEFRI 250 ML SULFATFRI HÅRPLEJE KVINDER/WOMEN UNISEX BÆREDYGTIG/MILJØVENLIG MARIA NILA

Se alt fra Maria Nila | Se alle vores mærker

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.