- Structure Repair Conditioner - 300 ml

Maria Nila - Structure Repair Conditioner - 300 ml
KAMPAGNE
INFO

Maria Nila Structure Repair Conditioner 300 ml

  • 300 ml
  • Conditioner
  • Til tørt, skadet og kemisk behandlet hår
  • 100 % Vegansk
  • Sulfat- & Parabenefri

Structure Repair Conditioner er en fugtgivende og plejende balsam fra Maria Nila. Denne conditioner er specielt velegnet til tørt, skadet eller kemisk behandlet hår, der mangler ekstra fugt og næring.

Structure Repair serien, henter sin kraft og styrke fra algernes verden på havets bund. Algerne indeholder forstærkende pigmenter og cellulose, som både hjælper med styrke og blødgøre hårfibrene. På den måde kan du forny dit hårs naturlige egenskaber. Algerne beskytter også mod høje temperaturer, som følge af føntørring og glatning af håret. Bruger du Structure Repair får du et sundere og mere modstandsdygtig hår, uden at gå på kompromis med et silkeblødt resultat. Skulle du være i tvivl, er duften på denne serie skøn og blød med noter af rose, vanilje og jasmin.

Sådan bruger du Maria Nila Conditioner:

Bruges i vådt nyvasket hår, lad sidde i et par minutter inden det skylles ud. En sulfat- og parabenefri conditioner til skadet, tørt og kemisk behandlet hår, som tilfører fugtighed og styrker hårets struktur. Reparerende algeekstrakt hjælper håret tilbage til sin naturlige styrke, blødhed og glans. Colour Guard Complex reducerer farvetabet som opstår ved vask og varmestyling, og beskytter håret mod UV-stråling og frie radikaler.  


Kampagne:
Detajler:

WOW PRISER >>
215,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.