- Structure Repair Conditioner - 300 ml

Din pris 199,00
Fragt og levering - billigparfume.dk
Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Dansk E-maerke godkendt webshop
E-mærket - Sikker handel

Maria Nila stockholm, Structure Repair Conditioner, 300 ml

Structure Repair Conditioner er en fugtgivende og plejende balsam fra maria nila. Denne conditioner er specielt velegnet til tørt, skadet eller kemisk behandlet hår, der mangler ekstra fugt og næring.

Sådan bruger du Maria Nila Conitioner:
Bruges i vådt nyvasket hår, lad sidde i et par minutter inden det skylles ud.En sulfat- og parabenfri conditioner til skadet, tørt og kemisk behandlet hår, som tilfører fugtighed og styrker hårets struktur. Reparerende algeekstrakt hjælper håret tilbage til sin naturlige styrke, blødhed og glans. Colour Guard Complex reducerer farvetabet som opstår ved vask og varmestyling, og beskytter håret mod UV-stråling og frie radikaler.


STRUCTURE REPAIR 
Henter sin kraft og styrke fra algernes verden på havets bund. Algerne indeholder forstærkende pigmenter og cellulose, som både hjælper med styrke og blødgøre hårfibrene. På den måde kan du forny dit hårs naturlige egenskaber.
Algerne beskytter også mod høje temperaturer, som følge af føntørring og glatning af håret. Bruger du STRUKTUR REPARATION får du et sundere og mere modtandsdygtig hår, uden at gå på kompromis med et silkeblødt resultat. Skulle du være i tvivl, er duften på denne serie, svær at beskrive, men dufter skønt og blødt.
 

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering: