- Sheer Silver Masque - 250 ml

Maria Nila Sheer Silver Masque 250 ml

  • 250 ml
  • Hårmaske
  • Til blond hår
  • Giver lækkert blødt hår
  • 100% vegan
  • Sulfat- & parabenefri

Sheer Silver fra Maria Nila, er en serie designet til at fjerne gule uønskede nuancer i lyst hår og skabe den perfekte kolde blonde farve. Sheer Silver Masque indeholder violette pigmenter og brombærekstrat som sammen arbejder mod de gullige nuancer i såvel kemisk behandlet, som naturlig blondt hår. Hårmasken reducerer i samarbejde med de øvrige produkter i Sheer Silver serien, farvetabet, som opstår ved vask og styling. I modsætning til mange andre silver produkter, vil du ikke opleve at få et tørt hår, men derimod et hår der er gennemfugtet, og fremstår glansfuldt og velplejet. Samtidig beskytter du håret mod uv-stråler, og som alle andre Maria Nila produkter er Sheer Silver Masque naturligvis vegansk og med klimakompenseret emballage.

Sådan bruger du Sheer Silver Masque

Brug hårkuren i fugtigt nyvasket hår, fordel den jævnt i håret. Lad trække ca. 5 minutter, hvorefter den skylles ud. Efter brug af hårkur, er det altid godt at anvende conditioner, så hårsækkene igen lukkes.


Detajler:

WOW PRISER >>
245,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.