- Pure Volume Masque - 250 ml

Maria Nila - Pure Volume Masque - 250 ml
KAMPAGNE
INFO

Maria Nila Pure Volume Hair Masque 250 ml

  • 250 ml
  • Hårkur/maske
  • Giver skøn volume
  • 100% vegansk
  • Uden parabener & sulfater
  • Produceret i Sverige med omtanke for miljøet

En fantastisk hårkur til fint og tyndt hår, som virkelig fugter og blødgør uden at tyngde håret. Pure Volume indeholder Vitamin B5, som tilføjer volume og vitalitet til håret med et holdbart resultat. Desuden har Maria Nila tilføjet Colour Guard Complex, der beskytter håret mod UV-stråling og frie radikaler og reducerer det farvetab, som kan komme i forbindelse med hårvask og styling. Som alle andre Maria Nila produkter er Pure Volume naturligvis også vegansk og med klimakompenseret emballage. Pure Volume har en skøn duft af citrus og blomster med en blanding af neroli, citron og hyacinth, som giver en dejlig friskhed til håret.

Sådan bruger du Maria Nila Masque/Hårkur:

Brug hårkuren i fugtigt nyvasket hår, fordel den jævnt i håret. Lad trække ca. 5 minutter, hvorefter den skylles ud. Afslut med din favorit Maria Nila Conditioner. Efter brug af hårkur, er det altid godt at anvende conditioner, så hårsækkene igen lukkes.


Kampagne:
Detajler:

WOW PRISER >>
245,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.