- Pure Volume Conditioner - 300 ml

Maria Nila - Pure Volume Conditioner - 300 ml
KAMPAGNE
INFO

Maria Nila Pure Volume Conditioner 300 ml

  • 300 ml
  • Conditioner / balsam
  • Giver skøn volume
  • 100% vegansk
  • Uden parabener & sulfater
  • Produceret i Sverige med omtanke for miljøet

En fantastisk conditioner til fint og tyndt hår, som blødgør og fugtgiver uden at tyngde håret. Pure Volume indeholder Vitamin B5, som tilføjer volume og vitalitet til håret med et holdbart resultat. Desuden har Maria Nila tilføjet Colour Guard Complex, der beskytter håret mod UV-stråling og frie radikaler og reducerer det farvetab, som kan komme i forbindelse med hårvask og styling. Som alle andre Maria Nila produkter er Pure Volume naturligvis også vegansk og med klimakompenseret emballage. Pure Volume har en skøn duft af citrus og blomster med en blanding af neroli, citron og hyacinth, som giver en dejlig friskhed til håret.

Sådan bruger du Maria Nila Conditioner:

Start med at vaske dit hår i din favorit Maria Nila Shampoo 2 gange - for optimal effekt vælg en shampoo og conditioner i samme serie. Brug eventuel en hårmaske, hvis dit hår trænger til ekstra pleje, vi anbefaler 1 gang ugentligt. Herefter tager du din Maria Nila Conditioner i vådt nyvasket hår, lader den sidde i et par minutter og skyller den derefter ud.


Sådan reder du dit hår mest skånsomt og smertefrit ✓

Hvis du har tendens til filtret hår efter bad, kan du med fordel tage din yndlings Wet Brush med ind i badet og rede dit hår igennem mens du har conditioner i, og først derefter skylle den ud. På den måde skåner du dit hår, og gør det meget nemmere at rede igennem bagefter.


Kampagne:
Detajler:

WOW PRISER >>
215,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.