- Head & Hair Soothing Serum - 50 ml

Maria Nila - Head & Hair Soothing Serum - 50 ml
KAMPAGNE
INFO

Maria Nila Head & Hair Soothing Serum 50 ml

Maria Nila Head & Hair Soothing Serum er et fantastisk hårprodukt til dig med sensitiv og irriteret hovedbund, skæl og tørt hår. Maria Nila Soothing Scalp Serum, er et beroligende serum, specielt udviklet til at give din hovedbund den nødvendige pleje, samtidig med at det styrker og blødgør dit hår. Perfekt til daglig brug, vil dette serum efterlade din hovedbund forfrisket og dit hår silkeblødt.

Maria Nila Head & Hair Soothing Serum kan bruges både morgen og aften. Pump en lille mængde serum ud i din håndflade og massér det forsigtigt ind i din hovedbund og hårlængder. Du behøver ikke skylle produktet ud.

Produktinformation:

Fakta:

  • 50 ml
  • Beroliger sensitiv og irriteret hovedbund
  • Køler og lindrer.
  • Virker mod skæl, kløe og tør hovedbund.
  • Fugtgivende og nærende for håret
  • 100% vegansk og cruelty-free
  • Sulfat- og parabenfri
  • Certificeret af PETA, Leaping Bunny, og Vegan Society

Anvendelse: Påfør Maria Nila - Head & Hair Soothing Serum direkte på din hovedbund og hårlængder. Massér forsigtigt ind og lad det absorbere. Skal ikke skylles ud. Kan anvendes dagligt for optimal pleje.

Vidste du? At Maria Nila - Head & Hair Soothing Serum ikke kun plejer din hovedbund, men også hjælper med at kontrollere og reducere irritationen? Det er ideelt for dig, der oplever kløe eller tørrhed i hovedbunden, og hjælper hårets naturlige fugtbalance.

Fun Facts: Maria Nila er kendt for deres engagement i bæredygtighed og dyrevelfærd. De producerer alle deres produkter i Sverige og bruger kun 100% veganske ingredienser. Deres produkter er ikke kun gode for dig, men også for miljøet.


Kampagne:
Detajler:

WOW PRISER >>
265,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.