- No 63 Women Eau de Parfum - 100 ml

Made In Lab - No 63 Women Eau de Parfum - 100 ml
46% SPAR IFH TIL MARKEDSPRIS
Versense

Made In Lab No 63 Women Eau de Parfum 100 ml

Den perfekte duft til dig der også elsker den friske duft af Versace Versense. Smuk stilren flakon i det velkendte Made in Lab Design. No 63 åbner med en lækker frugtig kombination af friske citrusfrugter, figen og pære, i hjertet er der en skøn blomstrende buket, som blander sig med den varme orientalske duft fra kardemomme, mens basen er bygget på cremde trænoter og pudret moskus. Dejlige middelhavsaromaer og smukke farver leder tankerne hen på friskhed og natur. Et perfekt boost til en energisk, sensuel og selvsikker kvinde!

Duftguide:

No 63 Eau de Parfum fra Made in Lab, kan anbefales til dig der elsker Versace Versense duften. To dufte der i deres opbygning og duftnoter minder utrolig meget om hinanden.

Fakta & Fordele:

  • Eau de Parfum Spray (EDP)
  • Frisk, floral, citrus duft
  • 100 ml

Duftnoter:

  • Topnoter: Grøn mandarin, bergamotte, figen, citrusfrugter, pære
  • Hjertenoter: Jasmin, lilje, narcis, kardemomme
  • Bundnoter: Cedertræ, oliventræ, moskus, sandeltræ

De skønne dufte fra Made in Lab, er inspireret af velkendte dufte som dine favorit parfumer. Lækre stilrene flakoner og dufte, til en skøn lav pris. Made in Lab forkæler dig med delikate og nøje udvalgte duftnoter og parfumer som du vil elske. Den unikke og strømlinede flakon giver din parfume et neutralt men stilsikkert look, og pynter flot i hjemmet.


Dufttype:
Duftnoter:
Duftfamilie:
Type:
Detajler:

WOW PRISER >>
Set til 275,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
148,95
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:
Ingredienser

Alcohol denat, Parfum, Aqua, LIMONENE, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, GERANIOL, HYDROXYCITRONELLAL, CITRONELLOL, CITRAL, ISOEUGENOL, LINALOOL,

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.