- Yara Tous Eau de Parfum - 100 ml - Edp

Lattafa Perfumes - Yara Tous Eau de Parfum - 100 ml - Edp
44% SPAR IFH TIL MARKEDSPRIS

Lattafa Perfumes Yara Tous Eau de Parfum 100 ml

Yara Tous fra Lattafa Perfumes er en frisk og elegant duft, der udstråler skønhed og livsglæde. Yara Tous åbner med en sprudlende blanding af saftig mango, forførende kokos og passionfrugt. I hjertet af duften fortrylles du af jasminblomster, heliotrop og sød appelsinblomst, der tilføjer en dybde af feminin elegance. Basenoterne af vanilje, cashmeran og musk giver en varm og behagelig afrunding, der holder hele dagen.

Den smukke flakon afspejler duftens friske og charmerende karakter og er en hyldest til den dynamiske og moderne kvinde. Med Yara Tous kan man bære en stemning af livsglæde og charme, der efterlader et uforglemmeligt indtryk, uanset hvor man går.

Duftguide:

Lattafa Perfumes Yara Tous kan varmt anbefales til dig der elsker dufte som bla. Paco Rabanne Fame, Thierry Mugler Goddess og Juicy Couture Viva La Juice Bowdacious

Duftnoter:
  • Topnoter: Mango, kokos, passionsfrugt
  • Hjertenoter: Jasmin, heliotrop, appelsinblomst
  • Bundnoter: Vanilje, cashmeran, musk

Produktinformation og fordele:

  • Eau de Parfum Spray (EDP)
  • 100 ml
  • Lanceringsår: 2023
Anvendelse:

Sådan bruger du din parfume:
Påfør Lattafa Perfumes Yara Tous parfumen på din hud med lette sprøjt. Spray din duft på huden med en afstand på ca. 15-20 cm. Vidste du, at parfumen udvikler sig mest optimalt og med bedst holdbarhed, hvis du påfører den på kroppens pulspunkter? Pulspunkterne er nemlig de varmeste steder på kroppen, og din parfume og dens duftnoter, udvikler sig bedst, der hvor kroppen er varm og holder derfor også længere på huden. De varme pulspunkter er blandt andet, ved halsen, øreflipper, håndled, albueled og knæhaser.

Påfører du din duft ved dine håndled, skal du endelig ikke "gnubbe" bagefter. Det kan nemlig ødelægge duftens noter og molekyler, i at udvikle sig korrekt. Spray duften på og lad den lufttørre og oplev den skønne duft udvikle sig.


Dufttype:
Duftnoter:
Duftfamilie:
Type:
Detajler:

WOW PRISER >>
Set til 499,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
279,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.