- Velvet Oud - 100 ml - Edp

Lattafa Perfumes - Velvet Oud - 100 ml - Edp
56% SPAR IFH TIL MARKEDSPRIS

Lattafa Perfumes Velvet Oud Eau de Parfum 100 ml

Lad dig forføre af de spændende, dybe, orientalske nuancer Velvet Oud byder på. En anderledes og utrolig spændende duft fra Arabiske Lattafa Perfumes.

De dybe akkorder af læder, patchouli og oud blander sig med røget incense, mens friskheden af citrusfrugter strejfer dine sanser, en sødmefuld og krydret note fra kardemomme, blander sig perfekt med blødhden fra rav og musk. Kombinationen skaber den sensuelle Velvet Oud, som er helt uimodståelig! En duft der skiller sig ud, og gør dig bemærket. Kan bruges af både mænd og kvinder.

Duftguide:

Lattafa Velvet Oud kan anbefales til dig der elsker dufte som bl.a. Tom Ford Ombre Leather, Tuscan Leather og Godolphin fra Parfums de Marly

Lattafa Parfumer er kendt for deres udsøgte orientalske duft-akkorder og nøje udvalgte ingredienser. Parfumer med høj performance og koncentration, og dermed en lang holdbarhed på huden.

Duftnoter og parfumens opbygning:

  • Topnoter: Kardemomme, bergamotte
  • Hjertenoter: Violblade, patchouli
  • Bundnoter: Læder, oud, rav, musk, egemos

Om Produktet:

  • Eau de Parfum (EDP)
  • Unisex parfume
  • 100 ml
  • Orientalsk og woody duft

Dufttype:
Duftfamilie:
Duftnoter:
Type:
Detajler:

WOW PRISER >>
Set til 450,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
198,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne - 08 December 2023 - skrev
Det hænder at man laver nogle fejlkøb, efter at have hørt omtale af parfumer på Youtube. Dette er én af dem😱 Efter at have hørt om Lataffa velvet Oud på YouTube som er en klon af Tom Ford Ombré Leather, fik jeg lyst til at købe den. Jeg gik ud fra at det var en herre parfume. Testeren nævnte ikke at det var en unisex parfume. 😱Det er en unisex parfume, til den kvindelige side, absolut IKKE til den mandlige side.🤥 Jeg satte den ned i vores skralderum, sammen med en anden unisex parfume, også denne (Lataffa klon af Baccarat Rouge540) var mere til det kvindelige publikum i håb om at andre kan få glæde af dem. 🤔Lattafa velvet Oud Parfumen er meget 💐 blomstret og sødlig 🍭, den holder i rigtig lang lang tid, fra morgen til aften. Trods det, kan du roligt købe den, som kvinde. Den er, syntes jeg, meget feminin i duften, derfor er den til kvinder i min optik.
Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.