- Jeanne Blossom - 100 ml - Edp

Lanvin - Jeanne Blossom - 100 ml - Edp
51% SPAR IFH TIL MARKEDSPRIS

Lanvin Jeanne Blossom Eau de Parfum 100 ml

Jeanne Blossom fra Lanvin, er en charmerende blomsterduft til kvinder, med frugtnoter af solbær og litchi, og subtile gourmet-nuancer. Den delikate og forførende duft supplerer ethvert feminint billede af den moderne kvinde, hvilket giver den en magisk appel.

Den aromatiske sammensætning er baseret på florale og varme krydret noter med patchouli, som giver en uimodståelig sammensætningen af en særlig dybde og blødhed, akkompagneret med en blødere sødme af frugt, vanilje og fløjlsagtig moskus, som fremhæver duftens sensualitet og flirtende aura. Blossom er en poetisk og romantisk nyfortolkning af den ikoniske Jeanne Lanvin.

  • 100 ml
  • Eau de Parfum Spray (EDP)
  • Lanceret 2022
  • Fruity, floral & sensuel

Parfumen og duftnoternes opbygning

  • Topnoter: Solbær, litchi, pære, citrusfrugter
  • Hjertenoter: Freesia, hindbær, pæon
  • Bundnoter: Patchouli, vanilje, moskus, rav, sandeltræ
Kender du parfumens 3 lag?

Topnoter er de duftnoter der giver dig det første duftindtryk og dem du dufter først, de falmer efter kort tid og i stedet overtager de midterste noter. Hjertenoterne udgør 40-80% af den den samlede duft oplevelse du får fra din parfume. Bundnoterne er de duftnoter som udvikler sig og har den længste duft holdbarhed på din hud. Duftnoter udvikler sig på huden, derfor kan både varme, hudtype, hormoner og årstider være medvirkende til, at en parfume ikke dufter ens på alle.


Dufttype:
Duftfamilie:
Duftnoter:
Type:
Detajler:

WOW PRISER >>
Set til 595,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
289,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:
Ingredienser

ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 39-C), PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BHT, CI 17200 (RED 33), CI 19140 (YELLOW 5), LINALOOL, HYDROXYCITRONELLAL, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, GERANIOL, LIMONENE, CITRAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CINNAMYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, EUGENOL

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.