- Anti Gravity Volumiser - 150 ml

Kevin Murphy - Anti Gravity Volumiser - 150 ml
KAMPAGNE
INFO

Kevin Murphy Anti.Gravity Volumiser 150 ml

Anti.Gravity fra Kevin Murphy er en vægtløs lotion, som hjælper med at de kan skabe styles, der trodser tyngdekraften. Denne volumiser og teksturiser er en favorit hos stylisterne og er fantastisk til alle hårtyper og frisurer, uanset om det er langt, kort, krøllet eller udblæst.

ANTI.GRAVITY giver dig muligheden for at opbygge volumen og fylde uden for denne verden med et langvarigt, vægtløst hold, som selv tyngdekraften ikke kan bringe ned.

Produktinformation og fordele:

  • Volume stylingprodukt
  • Øger volumen, booster håret og tilføjer glans
  • Giver langvarigt, vægtløst hold
  • Hjælper med at kontrollere flyvske hår
  • Ideel til alle hårtyper
  • Fri for sulfater, parabener og cruelty-free
  • Vegansk

De skønne ingredienser:

Med en duft, der er en berusende blanding af frisk, blomstret, rolig og sprød, økologisk Lavandula Intermedia Blomster-/Løv-/Stængelekstrakt (Lavandula Augustifoila) er en af de klassiske olier og er yderst gavnlig for alle hårtyper. Den kommer fra en bæredygtig gård i det nordlige Californien og dens balancerende virkning er til gavn for både tørt og fedtet hår.

Anvendelse - Sådan bruger du Kevin Murphy Anti.Gravity:

For stort voluminøst hår:

  • Påføres i vådt hår, hvorefter det føntørres ind i håret. Herefter bruges fingrene eller en børste til at sætte håret.

For separation af glat hår:

  • Påfør en mindre mængde fra midten og ud i længderne i tørt hår.
Kevins tip:

Et af signaturprodukterne i vores VOLUME-regime, ANTI.GRAVITY er fantastisk til alle hårtyper og stilarter. Påfør i vådt og tørt hår efter ønske, eller sprøjt med vand og lad det tørre med ind, når du bruger varmt værktøj. Vi bruger meget ANTI.GRAVITY backstage, og mit kreative team og jeg bruger en teknik kaldet 'Sandblæsning' – prøv det selv, resultaterne er fantastiske. Du skal blot sprøjte håret for at fugte det let, og derefter påføre ANTI.GRAVITY fra rødder til spidser. Brug derefter en hårtørrer for at skabe en "stråagtig" tekstur, og style derefter med et varmt stylingjern som ønsket. Gentag processen op til tre gange, afhængigt af hvilken frisure, du laver – husk, jo mere du 'sandblæser', jo mere volumen og levetid giver du frisuren.


Detajler:

WOW PRISER >>
227,95
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:
Ingredienser

Vand (Aqua) (Eau), VP/VA Copolymer, Propylenglycol, Lavandula Angustifolia (Lavendel) Blomsterekstrakt*, Honning (Mel) (Miel), Squalane, Hydrogeneret Polydecen, Trideceth-10, Polysorbat 20, Polysorbat 60, VP/DMAPA Acrylates Copolymer, Sodium Laneth-40 Maleate/Styren Sulfonate Copolymer, Sodium Polyacryloyldimethyl Taurate, Phenoxyethanol, Benzoesyre, Dehydroeddikesyre, Benzalkoniumchlorid, Duft (Parfume), Linalool, Limonen, Benzylbenzoat

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.