Egenskab - Dermaplaning

Hvad er dermaplaning? Dermaplaning er en skånsom form for hudpleje, der involverer brugen af en dermaplaner (en skarp skalpel). Den fjerner nænsomt de øverste lag i huden, af døde hudceller, uønsket hår og andre urenheder fra ansigtet. Dette forbedrer ikke kun hudens tekstur og udseende, men det hjælper også med at forbedre produktionen af ​​ny hud og yngre udseende. Metoden er et skånsomt alternativ til eksfoliering og hårfjerning. Dermaplane anses i høj grad for at være mere effektiv end almindelig barbering og hårfjerning. Dermaplane udføres typiske på kosmetiske klinikker, men her hos BilligParfume.dk kan du også finde dermaplaners, der er velegnet til hjemmebrug. Læs videre

Filters

Sort

UDVALGT TIL DIG

Loading...

Dermaplaning, Hvad er det og hvordan virker det?

  • Dermaplaning er en populær hudplejeprocedure, der fjerner uønskede hår og let overflade eksfoliering af huden i ansigtet.
  • Dermaplaning fjerner de øverste lag af epidermis for at forynge hudens udseende og fjerne døde hudceller.
  • Dermaplaning kan hjælpe med at reducere ujævn tekstur, pigmentering, alderspletter og forebygge mod aldersrelaterede ændringer i huden.
  • Proceduren er sikker og smertefri, og kan udføres på alle hudtyper og nuancer.
  • Dermaplaning er en god erstatning for barbering og hårfjerning, og har den ekstra fordel at eksfoliere huden naturligt på samme tid.