- CK One - 100 ml - Edt

Spar dkk236
Calvin Klein - CK One - 100 ml - Edt
Spar  50%
Set til 465,00
Din pris 229,00
Fragt og levering - billigparfume.dk
Lager: Leveringstid: 3-5 hverdage
Dansk E-maerke godkendt webshop
E-mærket - Sikker handel

Calvin Klein CK One Eau De Toilette Spray 100 ml

  I 1994 lancerede Calvin Klein deres Unisex duft, CK One. En parfume der kan bruges af både mænd og kvinder. Det blev til en bestseller uden lige. Elsket af mænd, kvinder, piger og drenge i alle aldre. Og det er den endnu! CK One er afslappet med perfekt balance mellem klarhed og sensualitet med frugtagtige duftnoter af ananas, mandarin og papaya. Blandet med bergamot, kardemomme og lemon som et tvist til det søde. Florale noter i midten af viol, jasmin og rose og en base af træagtige noter, amber, musk og ceder. Tilsammen en hav af noter der giver dine sanser en tur gennem det maskuline og feminine og ikke mindst sensuelle.

  CK One findes i 50, 100 og 200 ml som du alle kan finde her i shoppen her. Hvert år kommer den i en speciel limited summer edition, CK One Summer, også en unisex duft, der hvert år bliver rigtig godt modtaget.


Hvad er en unisex duft?
Det spørger mange om, og svaret er simpelt. En duft der kan bruges af både mænd og kvinder. I unisex dufte er duftnoterne sammensat så de passer til alle, uanset køn. Unisex parfumer var tidligere typisk lette, friske og energiske dufte, akkurat som CK One duften - og er det stadig. De seneste år har mange mærker lancerede mere unikke unisex-dufte, bla. de velkendte molecule parfumer, og dufte med mere varme og luksuriøse duft-noter. Du kan se hele udvalget af unisex-parfumer her

 

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering: