- Prerogative - 100 ml - Edp

Britney Spears - Prerogative - 100 ml - Edp
53% BESPARELSE IFH TIL MARKEDSPRIS
JULEGAVER >>
Set til 500,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
234,95
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage

Britney Spears Prerogative Eau de Parfum Spray 100 ml

Den første unisex duft fra Britney Spears, der eller er yderst velkendt for de super populæe Fantasy dufte. Men denne gang ser vi en nyere, mere modig og mere voksen duft, en duft der passer til alle hendes fans, både drenge og piger, mænd og kvinder. Alle aldre kan være med. Og var du vild med alle duftene i Fantasy serien, så vil du elske Prerogative. En duft der er opkaldt efter hendes Greatest Hits album.

Duften rocker! Uden tvivl. En duft der udtrykker individualitet, mod og styrke til at gøre det du har lyst til. Duften er fruity og med lækre duftnoter fra gojibær, abrikos nectar pg pink peber, sprudlende og eksotisk cocktail med unisex og varme noter fra espresscreme, saffron og trænoter som sandeltræ og amber.

En ny bestseller fra Britney!


Serie: Britney Spears Parfume
Type: Unisex Parfume


DUFTTYPE
EAU DE PARFUM
DUFTFAMILIE
MASKULIN FEMININ
TYPE
JULEGAVER TIL HENDE JULEGAVER TIL HAM
DETAJLER
KENDIS/CELEBRITY DUFT/SCENT LYSERØD PINK MÆND/MEN KVINDER/WOMEN UNISEX PARFUME PARFUME MÆND PARFUME KVINDER YSL BLACK OPIUM BLACK FRIDAY

Se alt fra Britney Spears | Se alle vores mærker

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.