Britney Spears Parfume

Siden starten af hendes karriere, har den amerikanske sanger Britney Spears udgivet en lang række produkter blandt andet bøger, videoer, dukker, tøj og ikke mindst parfume. I 2004 lanceret hun sin første parfume, Curious, som ligesom navnet indikerer er til den nysgerrige kvinde. Duften er romantisk, glad og inspirerer til eventyr og leg. I dag består udvalget af dufte fra Britney Spears, af mange lækre parfumer. Du finder bla. bestseller duft-serien Fantasy, Midnight, Fantasy og Belive og den nye Naked Fantasy fra 2022. Se vores udvalg af tilbud på Britney Spears parfume her på siden. Læs videre

Loading...

Filters

Sort

UDVALGT TIL DIG

Loading...

Den første Britney Spears Parfume

Den første duft, Curious blev en kæmpe succes. Året efter lancerer hun sin anden parfume ”Fantasy”, som henvender sig til unge piger med en god fantasi. Britney Spears bestseller er uden tvivl Midnight Fantasy. Vil du også have fingrene i sangerindens dejlige duftserier, så tjek BilligParfume.dk store udvalg. Vi har nemlig samlet et lækkert udsnit af hendes skønneste og lækreste parfumer. Vi har helt sikkert også en Britney Spears parfume, der passer til dig.

Eau de Toilette & Eau de Parfum

Sortimentet fra Britney Spears består af både Eau de Parfum og Eau de Toilette dufte. Få dufte er også lanceret i body mist og travel sizes og selvfølgelig limited edition gaveæsker.