Viktor & Rolf Parfume hos BilligParfume.dk

Viktor og Rolf parfume er eksklusiv bestseller dufte til ham og hende. Specielt kendt for den ikoniske Floweerbomb til kvinder og Spicebomb til mænd. Find din Viktor & Rolf duft online hos BilligParfume.dk. Find udvalget her på shoppen. Læs videre

Filters

Sort

UDVALGT TIL DIG

Loading...

Viktor & Rolf er mest af alt kendt for deres aktivitet i den danske modebranche. Men bag dem ligger også parfume kollektioner som er inspireret af deres kunstneriske øjne og kunnen. Dette er især synligt gjort i deres emballage til parfumerne. Mest kendt er flowerbomb som hurtigt blev en kæmpe succes og snart efter fulgte herreduften, Antidote som ligeledes blev en stor succes. Siden har vi set BonBon duften til kvinder og bestselleren Flowerbomb i flere limited editions.

Der findes over 20 Viktor & Rolf parfumer som alle er små, unikke kunstværker. Hos Billigparfume har vi udvalgt de mest velkendte og sikre klassikere fra kollektionen. Du finder dufte i smukke emballager til både dame og herre her på siden.

Gå på opdagelse i blandt de skønne parfumer fra Viktor og Rolf hos BilligParfume.dk. Vi har et nøje udvalgt de mest eksklusive parfumer, som sammen med de unikke flasker uden tvivl vil gøre lykke.