Vera Wang Parfume

Vera Wang parfumer er romantiske og oser langt væk af romantik. Hos BilligParfume finder du et stort udvalg af de forførende parfumer i romantiske parfumeflasker. Og altid til skarpe priser. Se vores udvalg af dufte til kvinder og heredufte fra Vera Wang her på siden. Læs videre

Filters

Sort

UDVALGT TIL DIG

Loading...

Vera Wang har været professionel skøjteløber, men da hun ikke kunne komme på OL-holdet, skiftede hun skøjterne ud med mode. Hun blev den yngste redaktør på Vogue nogensinde. Hun fortsatte karrieren hos Ralph Lauren som design direktør, inden hun 2 år senere startede sit eget brand.

Vera Wang er mest kendt for sine brudekjoler, og det er her mange af de kendte har hentet kjolen til den store dag. Senere begyndte hun at designe briller, sko, pels, boligudstyr og ready-to-wear tøj.

Parfumer er der også blevet plads til på hendes hylder. I samarbejde med Coty har hun lanceret Vera Wang for women i 2002. En lignende kom til mænd i 2004. Mange af Wangs dufte er over brudetemaet. Den populæreste kom i 2006 - Princess er tiltænkt de yngre kvinder.