So Eco Organic & Nature - Beauty & Skin Accessories

So Eco Beauty Banner BilligParfume.dk
So Eco byder på et bredt udvalg af naturlige og bæredygtige pleje, wellness og beauty-produkter. Deres makeupbørster og pensler, er alle er produceret af genbrugsmaterialer og de fine hår der lavet af Taklon, et allergivenligt, helt fint og bio-nedbrydeligt alternativ til ægte børstehår. Og så kommer de alle i smukt naturligt, enkelt og ergonomisk design med bambus. Men So-Eco serien består af så meget andet lækkert til din daglige skønhedsrutine, end bare makeupredskaber. Hårbørster og kamme, sovemasker, pincetter, eksfolierende kropspleje produkter, manicure og pedicure produkter som eks. neglefiler og negleklipper sæt, generelt et meget stort udvalg af veganske, naturlige og miljøvenlige wellness produkter, som hele familien vil nyde gavn af. Læs videre

Filters

Sort

UDVALGT TIL DIG

Loading...

So Eco Fakta

So Eco er PETA godkendt og Cruelty Free Med sin certificeringer er So Eco et sikkert valg, for alle der ønsker produkter der ikke er testet på dyr. Alle produkterner er 100% veganske.

So Eco er et grønt og bæredygtigt mærke For hvert 100 produkt der bliver solgt fra So Eco, bliver der plantet et træ. So Eco er officiel Tree Nation Partner. So Eco er et grønt brand med en mission om at skabe lækre og eksklusive produkter med høj omtanke for miljøet.