RevitaLash Bryn- og vippeserum hos BilligParfume.dk

Revitalash serum til vipper og øjenbryn. En effektiv vippeserum og brow-serum. Revitalash har specialiseret sig i at fremstille lækre vippe og brynserum, lash & brow conditioners, som kan få dine vipper og bryn til at gå fra 0 til 100 i løbet af ingen tid. Du vil opleve at få mere fylde, mere volume og mere markerede ansigtsfeatures ved hjælp af RevitaLash. Produkterne er naturligvis godkendte af både dermatologer og øjenlæger, således at du ganske trygt kan benytte dem. Prøv eksempelvis RevitaLash vippeserum for længere og mere fyldige øjenvipper, eller prøv RevitaBrow, hvis du vil have de lækreste definerede øjenbryn på ingen tid. Udover gennemførte produkter til bryn og vipper finder du også andet kosmetik samt diverse hårprodukter i sortimentet fra RevitaLash. Tag et kig på sagerne her nedenfor – du vil helt sikkert ikke fortryde det. Læs videre

Filters

Sort

UDVALGT TIL DIG

Loading...

Revitalash, få dådyrøjne og vipper der ikke er til at stå for.

Ja tak gerne! Ikke? Drømmer du om lange vipper og smukke bryn er eyelash conditioner og brow serum et perfekt bud.

Hvem har ikke drømt om at have lange, fyldige vipper, som på fineste vis indrammer øjnene? Hvis ikke du kunne tænke dig at have de vildeste Bambi-vipper hver eneste dag, er RevitaLash ikke noget for dig. Kunne du derimod godt tænke dig at vågne op med smukke vipper dag efter dag, er det produkter, du bør kigge nærmere på. Med en RevitaLash serum kan du nemlig give dine vipper et nøk i den rigtige retning, så du kommer til at vågne op til dåd med dådyrøjne every single day. RevitaLash eyelash conditioner er særligt udviklet med henblik på at give dig de vipper, du altid har drømt om. Uden brug af kunstige vipper eller vippeextensions kan du nu få de fantastiske øjenvipper, der kan få enhver til at falde i svime. RevitaLash advanced eyelash conditioner er ganske enkelt løsningen for dig, som gerne vil have smukke, lange øjenvipper, men som ikke ønsker at skulle makke med extensions eller andre falske vippeløsninger.

Historien om RevitaLash Vippeserum

En smuk og fin fortælling, og helt sandfærdig. RevitaLash blev nemlig skabt af lægen Dr. Brinkhoff hvis kone desværre blev syg af kræft og i sin kemo-behandling led af hårtåb, bla. hendes øjenvipper. 25 års erfaring og brugbar viden, bragte ham frem til idèen til RevitaLash og til det endelig og prisbelønnede resultat. Lash serum produkterne er anerkendt og elsket verden over for dets fantastiske dokumenteret effekt og smukke resultater. I dag donerer RevitaLash, en stor del af det overskud der generes, til forskning for brystkræft.

Naturligt længere og fyldigere vipper med RevitaLash

Noget af det helt særlige ved RevitaLash advanced er, at du med disse produkter får et naturligt og elegant look. Hvor falske øjenvipper eller vippeextensions kan give et lidt voldsomt look, får du med RevitaLash eyelash serum helt naturligt længere og mere fyldige vipper. Det vil altså se ud, som om du blot fra naturens side af er så heldig at være udstyret med bløde, tætte og lange vipper, og så kan du selv afgøre, om du vil køre et helt naturligt look, eller om du vil markere dine vipper yderligere ved hjælp af en RevitaLash mascara. Du kan se hele vores store udvalg af mascara her. Her på siden finder du generelt mange forskellige produkter fra gennemførte RevitaLash, og de kan som ved et trylleslag give dig lange, lækre øjenvipper. RevitaLash vippeserum er deres signaturprodukt, hvilket også ligger lidt i brandets navn. Deres eyelash serum er dog langt fra det eneste, der har været med til at gøre dem et populært mærke inden for kosmetik. Generelt er de kendte og elskede for deres skønne produkter, som får dig til at blive en endnu skønnere version af dig selv.

Kan man bruge RevitaLash vipperserum sammen med lash Extensions?

Ja! Revitalash Advanced Lash Conditioner, er nemlig et oliefrit produkt, og du kan derfor bruge det sammen med dine lashextensions. Olie i produkter kan være medvirkende til at limen på dine vippe-extensions opløses. Men både Revitalash og RevitaBrow indeholder ikke olie, og kan derfor med god samvittighed bruges selvom du har vippe-extensions.

Kan Revitalash bruges til sensitive øjne og hud?

Ja, Revitalash er det perfekte valg for dig med sensitive øjne og øjenområder. Det indeholder naturlige ingredienser, som plejer og styrker vipperne, mens det beskytter øjenlågene og den fine hud, mod irritationer. Revitalash Advanced er lavet på et kompleks af peptider, arginin, vitaminer og antioxidanter. Det er klinisk bevist til at forbedre længden og tykkelsen på vipper og bryn med op til 82%. Produktet er 100% sikkert, vegansk og parabenefri. Det er derudover dermatologisk testet og hypoallergen.

Opnår man virkelig resultater med Revitalash?

Ja, Revitalash Advanced vippeserum kan hjælpe med at øge vippevæksten. Eye Lash Conditioner og brow serum, er designet til at styrke og beskytte vipperne og dine øjenbryn, så de bliver stærke og sunde. Revitalash Advanced indeholder unikke ingredienser, der hjælper til at øge hårvæksten, og få øjenvipper og øjenbrynshår til at vokse, blive tykkere og virke sundere. Det anbefales at bruge RevitaLash dagligt, for at opnå optimale resultater.

Markerede øjenbryn er det nye sort

Moden skifter konstant. Det gælder både tøj- og hårmoden samt moden inden for makeup. Engang var det ønskværdigt at have tynde, markerede øjenbryn, som tydeligvis havde fået en ordentlig tur med pincetten. Sådan er det ikke længere, og i dag skal du derimod gerne have fyldige og naturlige bryn, som indrammer dit ansigt på fineste vis. Ud over RevitaLash øjenvippeserum har de også udviklet produkter til netop dine bryn. Benytter du dig af deres RevitaBrow produkter, kan du få øjenbryn, der kunne gøre selv Cara Delevingne grøn af misundelse. Hun må i høj grad siges at have været foregangskvinde for de naturlige og fyldige øjenbryn, og vil du gøre hende kunsten efter, er dette brand din redning. Igen gælder det – ligesom for RevitaLash conditioner til øjenvipperne – at RevitaBrow giver dig et naturligt markeret look. Det er netop det, du bør efterstræbe, hvis du vil være som taget direkte ud af at modemagasin.

Køb dine RevitaLash produkter online og billigt hos BilligParfume.dk. Her hos BilligParfume.dk, kan du finde alverdens forskellige typer kosmetik og serum til vipper og bryn, og du kan altid få det til gode priser. Ønsker du at finde gode RevitaLash tilbud, er du derfor også kommet det helt rette sted. Du kan få lækre RevitaLash serum med skønne tilbud samt gode priser på deres mange andre produkter. Udover lækker de lækre lash og brow conditioners, som kan give dig fyldige og naturlige vipper og bryn, kan du også finde blandt andet hårprodukter i udvalget fra dette gennemførte mærke. Der er eksempelvis hårplejeprodukter, der bekæmper hårtab i deres varesortiment. Vi knus-elsker RevitaLash, og vi kan ganske enkelt ikke få hænderne ned over muligheden for at få naturligt tættere og længere vipper og øjenbryn. Hvis ikke det er drømmen at vågne op med fine, markerede features uden at skulle bekymre sig om makeup, ved vi ikke, hvad er. Har du det på samme måde, er RevitaLash din redning, så tag et kig på sortimentet allerede i dag. Du vil bestemt ikke fortryde det, når du fremover så let som ingenting kan gå hver eneste dag selvsikkert i møde. Du kan vågne som den queen, du er, og vitterligt sige ”I woke up like this.”