Proraso - Barberprodukter

Proraso er italiensk luksus og kvalitet når det gælder barberprodukter, skæg- og hudpleje til den rigtige gentleman. Elsker du en klassisk barbering og den helt rigtige pleje til dit skæg, så er Proraso et mærke til dig. Proraso har på bedste vist formået, at skabe en serie af lækre, effektive og plejende produkter, der kan bruges til alle hud- og hårtyper - og til mænd i alle aldre. En vaskeægte old school barbering med en autentisk italiensk oplevelse, helt tilbage til 1948. Som de selv siger "The Italian Barbers Choice". Find dine Proraso produkter hos BilligParfume.dk Læs videre

Filters

Sort

UDVALGT TIL DIG

Loading...

Proraso - Få den originale barber shop fornemmelse hjemme

Et af de første tips du kan følge, for at få de optimale barbering med Proraso produkter, er at bruge en varm klud eller tage et bad, inden du starter din barbering. Det sørger nemlig for, at huden porer åbner sig, skægget blødgøres og din barbering glider nemmere og mere skånsomt. Brug en god barbersæbe eller barbergel, da det hjælper med at reducere friktionen og beskytte huden mod irritation og skader. Det er vigtigt at anvende et barberprodukt, der er egnet til din hudtype og skægtype. Brug en barberskraber eller barberkniv, dt giver dig en god, tæt og effektiv barbering. Husk at skylle din barberkniv eller razor efter brug, så du er sikker på at overskydende sæbe og hårrester fjernes og ikke irriterer huden ved næste barbering. Sidst men ikke mindst, afslut din barbering med en aftershave balm eller lotion. Det lindrer og giver huden ro efter barbering. De fleste aftershave produkter, har fugtgivende egenskaber, som alle hudtyper elsker efter barbering.

Hvilken Proraso serie passer bedst til dig og din hud?

Proraso har en serie med barberprodukter til alle hudtyper og skægtyper. Lige fra plejende og velduftende serier til dig med mere sensitiv hud, der ønsker en nænsom barbering og pleje ti huden. Her kan du læse lidt om egenskaberne ved de forskellige serie:

 • Den grønne serie fra Proraso hedder Refresh. Det er en af de mest solgte serier, med produkter der indeholder menthol og eukalyptusolie, der er med til at give den forfriskede fornemmelse til huden.
 • Den blå serie fra Proraso hedder Protect. Den er udviklet til dig der ønsker mere intens pleje til huden, produkterne indeholder bla. plejende ingredienser som Vitamin-E og Aloe Vera.
 • Den hvide serie fra Proraso hedder Senstive. Den er udviklet til dig der har behov for mere sensitiv barbering og til dig med følsom hud.
 • Den røde serie fra Proraso hedder Nourishing. Den er udviklet så den kan bruges til alle hudtyper. Både den normale hud, til tør, let fedtet hud, og også til dig med mere sensitiv hud. Serien er både fugtgivende og plejende og indeholder lækre olier fra bla. sandeltræ og kakaosmør.
 • Alle produkterne fra Proraso er uden silikone, parabener og kunstig farve.

Fakta om Proraso:

 • Proraso er en italiensk virksomhed, der har specialiseret sig effektive og klassiske grooming og barberartikler siden 1948
 • Proraso er kendt for deres barberprodukter af høj kvalitet og med et klassisk autentisk toch.
 • Proraso byder på et bredt sortiment af barberingsprodukter til alle hud- og hårtyper, bl.a. barbersæbe, aftershave, skægolier og skægplejeprodukter
 • Proraso er dedikeret til bæredygtighed og anvender naturlige ingredienser
 • Proraso er en favorit blandt mange professionelle barbersaloner over hele verden
 • Proraso udemærker sig ved at kunne levere hele paletten af i prisklasser til ethvert budget og behov.