MineTan Selvbruner & Tanning

MineTan giver dig en serie med selvbrunere og tanningprodukter, som din hud vil elske. Opnå nemt den solkyssede glød og flotte farve - nemt og hurtigt. Minetan har et produkt til alle hudtyper og nuancer, der sikrer dig en sund, smuk sommerkulør hele året. I Minetans udvalg finder du produkter hvor ingredienserne er nøje udvalgte og alle med 100% naturlig DHA (Det der giver din hud den flotte kulør når den interagerer med huden, DHA er udvundet fra sukkerrør) Det australske mærke byder på nogle af de bedste selvbrunere på markedet og er helt sikre at bruge. Du finder både cremer, drops, lotions, mousse og gradual tans, så sortimentet byder på selvbrunerprodukter til alle. Hos BilligParfume.dk er vi dansk officiel forhandler af MineTan, find det bedste udvalg online her.
Minetan banner tanning og selvbruner Læs videre

Loading...

Filters

Sort

UDVALGT TIL DIG

Loading...

Savner du den smukke solkyssede kulør?

Du kender helt sikkert til at sole sig på stranden eller i haven på en varm sommerdag. Det synes de fleste er utrolig rart, men oftest gør man det ikke kun for behagelighedens skyld, men også grundet kuløren der er mulig at opnå. Det er naturligvis flot og tilfredsstillende at få en flot og brun kulør efter de mange timer i solen. MineTan er kendt for en metode, hvorpå du kan opnå den brune kulør på en lidt anden, men også hurtigere vis.

Flot tanning og glød - Nemt og hurtigt

MineTan er svaret på hurtig farve. Ved brug af Minetans fantastiske tanning produkter, har du mulighed for at opnå en pæn og flot brunlig kulør på en sund og nem måde. Uanset om du er på udkig efter en fugtgivende, medium eller dark farve, så har MineTan den perfekte selvbruner til dig.

Opmå din personlige farve og kulør

Alle produkter fra MineTan lader dig selv vælge, hvor brun du ønsker at være. Det handler meget simpelt om, hvornår du tager et brusebad. Hvis du derfor har et ønske om en mere naturlig farve, anbefales det du går i bad efter én time. Hvis du derimod ønsker en brunere kulør, kan du vente to timer og dernæst trække tiden længere, jo mørkere en farve du ønsker. Grundet dette kan man også argumentere for, at produkterne nærmest udgør tre forskellige kulører i ét produkt, eftersom du selv kontrollerer din kommende kulør.

Selvbruner med naturligt DHA og veganvenlig

Naturligt afledte DHA bruningsaktive stoffer kombineret med kraftige antioxidanter; heraf botaniske frugtekstrakter og silkeagtige aminosyrer, der både hjælper bruningen med at udvikle sig hurtigere, men absorberer også dybere ind i huden, og skaber en mørk-naturlig farve, som varer længere. Kombinationen af naturlige ingredienser og næringsrige planter giver gode og mange fordele for huden, herunder fugtighedsgivende antioxidanter, som på effektiv vis øger hudens glød.

Din officielle forhandler af Minetan i Danmark

Hos BilligParfume.dk forhandler vi de unikke selvbruner produkter fra MineTan. I sortimentet indgår bl.a. MineTan Nano Mist Tan Compact samt Illuminating Rose Mist Spray, som begge har deres kvaliteter og egenskaber. Ved brug af disse produkter vil du uden tvivl opnå lige præcis den kulør du ønsker. Du kan på vores side altid finde gode priser og tilbud. Udover dette vil det naturligvis altid være muligt at opnå gratis fragt og en knivskarp leveringstid.

Hos BilligParfume.dk forhandler vi et hele sortimentet, af selvbruner og tanning produkter fra MineTan til mænd og kvinder. Uanset hvorvidt du søger en MineTan Spray, -olie, -skum, lotion eller en let gradual tan, kan du med sikkerhed finde et MineTan Body.Skin produkt, der matcher netop dine behov – eller rettere din huds behov, farve, nuance og type.