Mashh - Hudpleje og ansigtsmasker

Mashh Skincare er luksushudpleje fra de kendte SoMe tvillinger Vita & Wanda, eller Diva Tvillingerne - som de er også er kendt som. Mashh hudplejeprodukterne er udviklet ved hjælp af anerkendte dermatologer og med fokus på "pause to play" - Altså luksus hudpleje som kan laves nemt, effektiv og hurtig hjemmefra.

Mashh Skincare BilligParfume.dk Banner

Med Mashh hudplejeserien får du hudpleje af høj kvalitet og med nøje udvalgte ingredienser, alle aktive og effektive. Mashh ansigtsmaskerne, som Pink Repair, Green Peel Refresh og Golden Tan Glow, er på kort tid blevet bestsellers. Find udvalget af Mashh Skincare hos BilligParfume.dk. Læs videre

Filters

Sort

UDVALGT TIL DIG

Loading...

Mashh Skincare - Passion for din hud, glød og og dig selv.

Vita & Wanda er på de sociale medier kendt for deres egen passion for hudpleje, makeup og fashion. Deres passion har været drivkraften i udviklingen af Mashh hudplejeprodukterne. De første produkter er de populære tre ansigtsmasker og siden er serien udviklet med hudplejeprodukter der alle signalerer hverdagsluksus og produkter i en prisklasse hvor alle kan være med.

Mashh Skincare - Perfekt ansigtspleje til dig, der vægter naturlige og effektive plejeprodukter i en travl hverdag.

Mashh ansigtsplejeprodukter er veganske og cruelty-free og ingredienserne nøje sammensat, så du får en optimal virkning, hvad enten du søger peelingmaske, fugtmaske eller selvbruner til ansigtet. Mashh Skincare produkter supplerer hinanden og det anbefales at kombinere de lækre ansigtsmasker med ansigtsserum og øjencreme. Prikken over i`et er den bløde renseskum, som bruges inden påførsel af ansigtsmasker. Mashh ansigtsplejeprodukter er lette at bruge i en travl hverdag - perfekt for dig, der ikke går på kompromis med din ansigtspleje eller plejeprodukterne.

Mashh Skincare - Bedst i test

Vi tester mange af vores plejeprodukter, og vi er vilde med Mashh Skincare serien. Ansigtsmaskerne er nemme at håndtere, hvad enten det er Mashh Green Refresh Peel Mask eller Mashh Golden Tan Glow Mask Deeper. Mashh ansigtsplejeprodukter efterlader et naturlig og frisk look, som tilmed holder længe. Vi kan varmt anbefale at vælge Mashh plejeprodukter til en daglig og effektiv ansigtspleje.