Marc Jacobs Parfume

Den ikoniske designer Marc Jacobs har mange klassiske designs og kollektioner bag sig. Og netop hans parfumer er legendariske og klassiske. Her i blandt er Daisy, Dot, Honey, Daisy Eau so Fresh, Daisy Dream og de nye Daisy Twinkle og Daisy Love. Der er en Marc Jacobs parfume til enhver mand og kvinde og med en bred duftserie er du sikker på muligheden for at finde din favorit. Daisy | Daisy Love | Decadence | Daisy Dream

Marc Jacobs - En verden af parfume og design

Marc Jacobs tilbyder ikke kun en udsøgt serie af parfumer, men også en serie af nøje designede parfumeflasker der byder på lidt af hvert, de klassiske blomster til kvinderne og de mere hårdføre, maskuline flasker til mændene. I 2015 har Marc Jacobs lanceret den eksklusive parfume Decadence, smukt designet hvor flakonen er udformet som en MJ taske. Hvert år glæder vi os til de limited edition sommerdufte i Daisy serien, som eks. Daisy Kiss, Daisy Blus, Daisy Sunshine.

Marc Jacobs dufte - Stort udvalg

Find parfume fra Marc Jacobs hos BilligParfume.dk. Vi har et udsøgt udvalg af de elegante og ikoniske parfumer. En duft fra Marc Jacobs er meget mere end bare en parfume.