Lalique Parfume

Lalique Parfume, franske dufte skabt gennem generationer. René Lalique der var keramiker, glaskunstner og guldsmed. Lalique indgik et samarbejde med den verdensberømte parfumer Francois Coty for at gøre både parfume, dufte og flakon - til en helt speciel oplevelse. I 1992 fortsatte hans barnebarn Marie-Claude, der også er glaskunstner, sin bedstefars ideer og skabte sin egen linje af parfumer, med spændende dufte i skulpturelle flakoner, inspireret af det kulturelle og æstetiske. De flotte Lalique parfumer i de smukke flakoner, kan man helt sikkert finde en plads til på parfumehylden. Læs videre

Filters

Sort

UDVALGT TIL DIG

Loading...

Hvad er det specielle ved Lalique parfume?

Lalique kendetegner deres parfume og duftkreationer, ved deres sammensætning af kunstnerisk ekstravagance kombineret med høj kvalitet. Du får en unik og lækker duftoplevelse. Lalique duftene er populære for deres moderne og luksuriøse duftnoter - og me deres kendskab til fashion og design, er der også en Lalique parfume der matcher både dig og dit outfit. Lalique er med deres nøje udvalgte ingredienser, kendt for at være meget holdbare og have lang performance på huden.

Værd at vide om Lalique Perfumes:

  • Lalique er et af de førende franske mærker inden for dufte og parfume.
  • Lalique er et fransk brand, der har eksisteret siden 1888
  • Lalique er kendt for deres flotte design og kvalitet
  • Lalique har en bred vifte af dufte og parfume, der dækker alle smag og prisklasser.
  • Duften 'Lalique de Lalique' blev lanceret i 1992 og er er stadig en af deres bestsellers
  • De nyeste dufte fra Lalique er bl.a. Lalique White, Lalique Amber og Lalique Noir

Køb din nye Lalique parfume online:

Hos BilligParfume.dk forhandler vi et bredt udvalg af parfume fra Laliques kollektioner af skønne dufte. Er du på udkig efter en dameparfume eller herreduft fra Lalique, kan du her, gå på opdagelse i vores online Lalique univers.