K18 - Hårprodukter

Oplev den nyeste hårpleje-teknologi med k18 Hair Peptid Molecular hårprodukter. K18 Hair Molecular er den seneste banebrydende teknologi inden for hårpleje. Hårkur og hårplejeprodukter. Med unikke peptidmolekyler, der har vist sig at være effektive til at styrke, reparere og pleje dit hår, har K18 Hair Molecular lanceret et revolutionerende udvalg af hårprodukter, der holder håret sundt, glansfuldt og stærkt. Læs videre

Filters

Sort

UDVALGT TIL DIG

Loading...

Hvilke ingredienser indeholder K18 Hårprodukter?

K18 Hair Molecular Hair Products indeholder proteiner, som styrker hårets keratin, peptider, der bevarer hårets fugtighed, samt vitaminer og mineraler, som giver håret et smukt og glansfuldt udseende. Hårprodukterne, indeholder også specielt udvalgte økologiske olier, der har en styrkende og plejende effekt på håret.

Hvilke resultater kan man forvente når man bruger K18 Hair?

K18 Hair giver dig markedets mest innovative løsninger til hårpleje. Produkterne indeholder peptider, som er aminosyrer, som hjælper håret med at styrke sin struktur, samt et kompleks af proteinmolekyler og mineraler, der hjælper hår og hovedbund til at bevare en sund balance. Resultatet er tykkere, sundere og glattere hår.

Kan K18 bruges til alle hårtyper?

Ja! K18 er super velegent til alle hårtyper. Hvad enten du har glat hår, kort hår, kruset hår, tykt, tyndt eller skadet hår. K18 er nemlig formuleret med den nyeste peptidteknologi, som effektivt bevarer fugtighedsbalancen og giver dit hår en styrke og glans. Produktet indeholder næringsrige ingredienser, som giver næring og fugter dit hår samtidig med, at det beskytter mod eksterne skader. Det kan bruges på både tørt og vådt hår til at opnå et blødt, sundt og glansfuldt resultat.

Hvor lang tid skal man bruge K18, før man ser resultater?

Alt er selvfølgelig individuelt, men for hovedparten ses resultater efter ca. 2 ugers brug. K18 har et unikt, to-faset system, der giver synlige resultater efter blot 2 ugers anvendelse. I løbet af 4 uger vil du se en markant forbedring af hårets tilstand, såsom stærkere, glattere og fyldigere hår.

Hvordan forbedrer K18 produkterne hårkvaliteten?

Hårplejen fra K18, har en blanding af naturlige ingredienser, der hjælper med at forbedre hårkvaliteten. Produktet indeholder unikke peptider, som styrker hårets struktur og efterlader det glansfuldt og sundt. Produktet hjælper også med at styrke hårsækkene og redde skadet hår, så det får et sundere og stærkere udseende. Det hjælper også med at genopbygge og revitalisere skadet hår, så det får en smuk glans.

Hvad er forskellen på K18 og Olaplex? Og kan produkterne bruges sammen?

K18 er et innovativt hårplejesystem, der udnytter den nyeste molekylære teknologi til at genopbygge håret fra indersiden. Det indeholder en række naturlige ingredienser, der hjælper med at styrke håret og forbedre hårkvaliteten. Olaplex er også et hårplejesystem, men det bygger på en anden teknologi, der hjælper med at genopbygge og beskytte hårets struktur. Olaplex har en stærk antioxidant effekt, som hjælper med at beskytte håret mod skadelige miljøfaktorer og syreniveauer.

Du kan godt bruge K18 sammen med Olaplex. Det kan være en god idé at bruge dem sammen for at opnå de bedste resultater. Men som med alle andre produkter, skal du altid læse produktets vejledning og følge den nøje, før du bruger det i kombination med andre produkter.

Køb dine K18 hårprodukter online hos pigerne fra BilligParfume.dk - Altid gode lave priser