Jimmy Choo

Jimmy Choo er født i Malaysia i 1961 som søn af en skomager. Choo lærte håndværket af sin far og laver i dag nogle at de mest eftertragtede sko i verden.

Han tog i starten af 1970erne til London for at studere. Efter studierne fortsatte han med at lave sko, og fik bl.a. Lady Diane som kunde. Skønt han nu var berømt, blev det ikke til mere end ca. 20 par sko om ugen, da Choos sko stadig var håndlavede.

Senere kom i han kontakt med Vogue og Yardye Tamara Mellon der så muligheder i Choos sko. De indgik partnerskab med ready-to-wear-footwear. Det var stadig sko til priser i den dyre ende, og stadig luksussko i rigtig god kvalitet, men uden at Choo havde hver enkelt par i hånden. Brandet voksede og i 1990erne havde de butikker i flere amerikanske byer og mange berømte kunder.

I 2011 lancerede Jimmy Choo den første parfume - Jimmy Choo har en feminin og sensuel duft, med forførende noter af Tiger orkidé, sød toffee karamel og indonesisk patheouli.

 

Hos BilligParfume finder du et stort udvalg af jimmi Choo parfumer, der udover en forførende duft også er unik, hvad angår design. Parfumeflaskerne er stilfulde og sender klare signaler om kvalitet og klasse. Find din nye yndlingsparfume her på siden, og spar samtidig mange penge.