Boss Ma Vie Parfume

Hugo Boss Ma Vie Pour Femme er en floral dameduft som udkom i 2014. Ma Vie Pour Femme er inspireret af den selvstændige kvinde, som i sin enkelthed giver et friskt pust og en følelse af glødende solskin. Hugo Boss Ma Vie Pour Femme bliver beskrevet som en frisk og dragende duft, på en unik og moderne måde. Ma Vie Eau de Parfum udstråler femininitet og selvsikkerhed med sine bløde noter af bl.a. Kaktusblomst, Rose og Jasmin, der sammen med et let twist af Cedertræ i bunden skaber den perfekte balance imellem forførelse og den varme kvindelige kerne. Hugo Boss Ma Vie Pour Femme indrammes i en feminin og simpel flakon, med et elegant udtryk. Læs videre

Filters

Sort

UDVALGT TIL DIG

Loading...

Hugo Boss Ma Vie Pour Femme Intense blev lanceret i 2016 og er en intensiveret duftoplevelse af den originale Hugo Boss Ma Vie Pour Femme fra 2014. Den florale del af duftens opbygning går igen her i Ma Vie Pour Femme Intense udgaven, men indeholder en mere kraftfuld og sensuel tone som et modspil til de rene linjer af Rose og Kaktusblomst. Hugo Boss Ma Vie Intense er indbegrebet af den stærke og selvsikre kvinde, men indbyder stadig til en legende, feminin og dynamisk duftoplevelse.

Hugo Boss Ma Vie Pour Femme Intense repræsentere den samme lyserøde og feminine flakon som sin forgænger, den originale Ma Vie Pour Femme.

Hugo Boss Ma Vie Pour Femme Florale udkom i 2017 og er endnu en fortryllende og unik udgave af den originale Hugo Boss Ma Vie Pour Femme. Ma Vie Pour Femme Florale har en elegant komponering af Kaktusblomst, den gennemgående note i Hugo Boss Ma Vie serien, Freesia, Jasmin og Rose som skaber den gengennemførte blomstrende fornemmelse som Ma Vie Pour Femme Florale er inspireret af. Duften rummer ligeledes en pudret og varm base af bl.a. Amber og Sandeltræ, som er medvirkende til at give den pudrede og feminine aura der spiller perfekt sammen med de florale aspekter af Ma Vie Pour Femme Florale's opbygning.

Hugo Boss Ma Vie Pour Femme Florale modtages i den lyserøde og enkele flakon som er kendetegnet ved hele Ma Vie serien.

Hugo Boss Ma Vie L'Eau kom på markedet i 2018 og er en let og forfriskende dameduft. Ma Vie L'Eau er i navnets bedste forstand en mild og strålende duft som giver dig en legende følelser af forår og dufen af nyudsprungne blomsterhaver. Med noter som den karakteristiske Kaktusblomst, som går igen i hele Ma Vie serien, Rose Pæoner og Magnolia er denne komponeret til at give et moderne og feminint udtryk. Hugo Boss Ma Vie L'Eau gemmer dog også på en blød og pudret bund af Hvid Moskus og et strejf af cedertræ til at indramme den florale balance og skabe den varme fornemmelse af forårets indtog. Den feminine flakon som er kendetegnet ved Hugo Boss Ma Vie serien, er i denne Ma Vie L'Eau udgave skabt i klar glas til at give en anden fornemmelse af lethed.