Elizabeth Arden White Tea Parfume, dufte og hudpleje

White Tea parfume fra Elizabeth Arden. En drømmende duft serie med den klassiske White Tea Eau de Toilette. White Tea dufter af renhed, en duft der beriger dig med forfriskende duftnoter og det delikate beroligende fra hvid the. White Tea afrundes på en sensuel base med tyrkisk rose, tonkabønner og en trio af musk-noter. Den klassiske White Tea parfume, er en ægte bestseller parfume. Elsker du White Tea duften, skal du også prøve duften af de andre lækre parfumer i serien, White Tea Wild Rose, Mandarin Blossom, Vanilla Orchid eller den nye mere intense udgave, Elizabeth Arden White Tea Eau de Parfum. Dufte der kan bruges til hverdag og til mere festlige lejligheder - uanset alder. Forkæl dig selv og forlæng duften, men en af de lækre bodylotions eller deodoranter i White Tea serien. En parfume fra Elizabeth Arden - En sikker vinder. Læs videre

Filters

Sort

UDVALGT TIL DIG

Loading...

Dufte i White Tea serien fra Elizabeth Arden

Med White Tea, fik Elizabeth Arden i 2017, skabt endnu en duft der røg til tops på bestseller listerne. Og som vi ser med mange andre populære parfume, kommer der ofte nye dufte til, udviklet ud fra originalen, med nye og anderledes duft indtryk. I dag består White Tea af en hel parfume kollektion af skønne dufte. Vi har lavet en oversigt, så du nemt kan se hvilke parfumer der findes i White Tea serien.

  • Elizabeth Arden White Tea Eau de Toilette, den første parfume i serien, lanceret i 2017
  • Elizabeth Arden White Vanilla Orchid Tea Eau de Toilette, lanceret i 2019
  • Elizabeth Arden White Tea Wild Rose Eau de Toilette, lanceret i 2019
  • Elizabeth Arden White Tea Mandarin Blossom Eau de Toilette, lanceret i 2020
  • Elizabeth Arden White Ginger Loily Tea Eau de Toilette, lanceret i 2021
  • Elizabeth Arden White Tea Eau de Parfum, lanceret i 2022

Hos BilligParfume.dk forhandler vi hele serien af de feminine, rene og forfriskende dufte fra Elizabeth Arden. Køb din nye White Tea parfume online til skønne lave priser.