Elie Saab Parfume og dufte hos BilligParfume.dk

Elie Saab parfume, indbegrebet af glamour og haute couture, indfanget i en serie af unikke forførende dufte. Find din Elie Saab parfume her. Læs videre

Filters

Sort

UDVALGT TIL DIG

Loading...

Designeren bag Elie Saab parfumerne:

Elie Saab, der også kendes under initialerne ES, er modedesigner med sine rødder i Libanon. Den første duft som blev lanceret af modehuset var signaturdufte Le Parfum. Klassik, elegant og super feminin. Parfumen blev lanceret i 2011 og først efter 279 prøveverisoner, blev den endelige udgave af duften godkendt til lancering. Elie Saab byder nu på flere skønne dufte, i sortimentet finder du også Rose Couture og duft-serien Girl of Now.

Elie Saab har værksted i Libanon, men også i Milano og Paris. Her iklædes både kongelige og kendisser de fine og elegante rober. I 1982, kun 18 år gammel, lancerede Elie Saab sit Beirut-baserede brand og havde allerede på kort tid 18 ansatte. I 2002 røg Elie Saab direkte ind på stjernehimlen, da Oscar vinder Halle Berry bar en af de smukke kreationer.

De 3 bedste Elie Saab parfumer:

  1. Elie Saab Le Parfum:
    Signaturduften fra Elie Saab. Super elegant duft med orientalske duftnoter og et ultra feminin og glamourøst udtryk.

  2. Elie Saab Girl of Now:
    En sprudlende duft der blander de bedste fra de blomstrende akkorder, med det bedste fra de søde gourmand duftnoter. Mousserende og sexet.

  3. Elie Saab Le Parfum in White:
    En delikat og sofistikeret duft hvor du med ét fornemmer de udsøgte hvide blomster som dominerer duften i en vidunderlig kombination med let frugtige noter og en varm musky og vanilla base.

Elie Saab parfume til lave priser.

Hos BilligParfume.dk ved vi, at vores kunder elsker Elie Saab parfumer, men også lækre tilbud. Vi har derfor et bredt udvalg af Elie Saab parfumer til de bedste priser. Du finder de 100% originale og autentiske Elie Saab dufte. Hos pigerne fra BilligParfume.dk er hver dag en fest, så du behøver ikke vente på fødselsdagstilbud, særlige mærkedage eller andet for at sikre dig en billig Elie Saab parfume.