Calvin Klein Parfume

Calvin Klein, CK, er kendt for deres minimalistiske, klassiske og tidsløse designs inden for jeans, undertøj, smykke kollektioner og parfumer til både mænd og kvinder. De mest populære er lanceret i serier, se hele serien fra: Eternity Parfume  CK One Obsession Parfume  Eternity Moment Parfume IN2U  Euphoria Parfume CK One Summer

Side
12
 
Side
12
 

Calvin Klein parfumer er elsket af mænd og kvinder verden over - i sær parfumerne CK One og CK Be, begge to unisex dufte, er meget populære. De har begge en skøn frisk duft med en blanding af blomster og citrus samt en ny forfriskende vinkel - begge er nemlig unisex parfumer.

Serien af CK dufte er stor og næsten alle er utrolig populære, de fleste er også i udgaver til både kvinder og mænd. Euphoria, Eternity, CK One Summer, Escape, Contradiction, Obsession og In2U Him og Her er blot nogle af dem. De nyeste Eternity now og CK2 Edt er også at finde i vores store udvalg af lækre og skønne Calvin Klein produkter og dufte. Vi har helt sikkert også en Calvin Klein parfume, som passer dig.