- LYOLYTE G String Sort - L

Boody LYOLYTE ™ G-String Sort Str L

G-strengs trusser designet til alle der leder efter den model, som ikke kryber op, som ikke kan ses gennem tøj og som samtidig er bløde og virkelig komfortable at have på.
Med Boody LyoLyte får du det letteste og blødeste materiale, som sikrer dig maximal komfort dagen lang. Samtidig har det et enkelt og stilrent design med et mid-rise snit og pasform, og en blød og flad taljeelastik, som netop sikre dig den glatte finish som sørger for at du ikke får kanter og synlige linjer, der kan ses gennem dit tøj.

  • Str. L
  • Farve: Sort
  • Undertøj Beauty Wear
  • 68 % Bambus
  • 24 % Nylon
  • 8 % Elastan

Den økologisk høstede bambus bliver dyrket på FSC-certificerede marker i Seichuan provinsen i Kina. Materialet bruges til at skabe det bløde, holdbare bambusstof som bruges i Goodnight serien. Boody er antibakterielt, temperaturregulerende, allergivenligt og økologisk, med ultimativ komfort følelse, der giver dig en perfekt skønhedssøvn.

LYOLYTE:
Et nyt stof fremstillet ved brug af den traditionelle Lyocell-proces, men i stedet for fremstillet i Boody's organiske bambus.
Lyocell-processen anvender et 'lukket kredsløb' system, hvor 99% af det anvendte ikke-giftige opløsningsmiddel genbruges. Lyocell er fri for skadelige kemikalier og kræver mindre energi at producere og halvt så meget vand sammenlignet med bomuld. Lyocell-processen absorberer farvestof bedre end andre cellulosefibre, hvilket resulterer i levende farver og mindre farvestof er nødvendigt.

LYOLYTE ™ er let at have på, silkeblød at røre ved samt åndbar, fugttransporterende og holdbar.

PLEJE

  • Kan vaskes og tørres i maskinen efter vaskeanvisningerne.
  • Brug et mildt og miljøvenligt vaskemiddel.

Detajler:

WOW PRISER >>
Set til 99,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
89,95
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 3-5 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:
Ingredienser

68 % bambus Lyocell, 24 % nylon, 8 % elastan.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.