- God Is A Woman Eau de Parfum - 100 ml

Ariana Grande God Is A Woman Eau de Parfum 100 ml

God is A Woman parfume fra Ariana Grande, en forfriskende og ultra feminin duft med blomsterlige og søde duftakkorder, hvor du bla. finder duftnoter af bergamot, ambrette, pære, lavendel, rose, vanilje og sandeltræ. Det er en sensuel og feminin duft, designet til at fremhæve kvinders styrke og skønhed.

Arianas God is a Woman Eau de Parfum, er blevet en super populær duft blandt Ariana Grandes fans og andre parfumeelskere. Duften der skiller sig ud fra mængden og er perfekt til kvinder, der ønsker at udtrykke deres styrke og selvsikkerhed. Flakonen er formet som en firkantet bold, der symboliserer kvinders styrke og evne til at bryde barrierer. Farverne på flasken, der er en blanding af lilla og blå nuancer, repræsenterer også Ariana Grandes signaturfarver.

Produktinformation og fordele:

  • Eau de Parfum Spray (EDP)
  • Feminin, sensuel, musky og blomstremde
  • 100 ml
  • Lanceringsår: 2021

Facts:

Navnet God is a Woman, kommer fra sangen med samme navn, som Ariana udgav samme år som duften blev lanceret. Sangen handler om en stærk og selvsikker kvinde, der er klar til at tage kontrollen og vise verden, hvad hun er lavet af.


Dufttype:
Duftfamilie:
Duftnoter:
Type:
Detajler:

WOW PRISER >>
Set til 560,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
498,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.