- Loose Mineral Foundation Pearl

Youngblood - Loose Mineral Foundation Pearl
20% SPAR IFH TIL MARKEDSPRIS

Youngblood Loose Mineral Foundation Pearl

Youngblood Natural Loose Mineral Foundation er en prisbelønnet og bedstsælgende foundation bestående af mikroniserede mineraler, der på trods af sit lette og ikke-udtørrende pudder, kan opbygges fra en let til fuld dækning, der uden problemer skjuler skønhedsudfordringer som ar, rosacea og hyperpigmentering. Dette enestående produkt fungerer som både concealer, foundation og pudder i ét og samme produkt, og efterlader huden ensartet og med et fejlfrit, satinagtigt udseende.

ANVENDELSE

Doser en passende mængde mineralpudder i låget (eller i en serviet) og dup en kabuki- eller pudderbørste i pudderet, så det opsamles mellem hårene. Bank det overskydende af og påfør pudderet med roterende bevægelser. Gentag indtil det ønskede resultat er opnået. Forbered huden med Mineral Rice Powder for et bedre og mere holdbart resultat.

Youngblood Loose Mineral Foundation

  • 10 g
  • Farve: Pearl (varm undertone)
  • Pudder foundation
  • Nem at påføre
  • Opbygges fra let til fuld dækning
  • Smukt og naturligt look

Alle makeup og beautyprodukter fra Youngblood er veganske, cruelty free og uden talkum, bly, gluten, mineralolie og parabener.


SERIE:
KAMPAGNE:
DETAJLER:

WOW PRISER >>
Set til 345,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
275,95
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:
Ingredienser

Mica. MAY CONTAIN (+/-): Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77489, CI 77491, CI 77492, CI 77499), Bismuth Oxychloride (CI 77163).

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.