- Eau de Soir - 100 ml - Edp

Sisley - Eau de Soir - 100 ml - Edp
28% SPAR IFH TIL MARKEDSPRIS

Sisley Eau de Soir Eau de Parfum 100 ml

Elegant, fin og tidsløs duft til kvinder. En af de første dufte lanceret af Sisley tilbage i 90'erne. Parfumen kommer i den smukkeste udformede flakon, der nærmest er et kunstværk i sig selv, den er også udformet af skulptøren Bronislaw Krysztof, der nænsomt kreeret flakonen, hvor den flotte stoppe er belagt med 18-karat mat guld. Eau de Soir dufter som en drøm, smuk og harmonisk med unikke og delikate duftnoter, der åbner med grape, mandarin, et hjerte med et miks af skønne noter, egemos, patchouli, juniper, iris, rose, fransk labdanum, jasmin, ylang-ylang, lily og the valley og peber. Eau de Soir afrundes udsøgt med en varm og sensuel bund af musk og amber.

  • 100 ml
  • Eau de Parfum Spray
  • EDP
  • Lanceret i 1990

Dufttype:
Duftfamilie:
Type:
Detajler:

WOW PRISER >>
Set til 1.920,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
1.375,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne - 08 Juli 2022 - skrev
Fantastisk elegant og lækker duft.
Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:
Ingredienser

alcohol denat., fragrance (parfum), water/eau (aqua), hexyl cinnamal, disodium edta, limonene, alpha-isomethyl ionone, benzyl salicylate, geraniol, linalool, hydroxycitronellal, eugenol, benzyl benzoate, citronellol, citral, farnesol, evernia prunastri extract, benzyl alcohol, evernia furfuracea extract. il#3a

las listas de ingredientes utilizados en la composición de los productos de sisley y hair rituel by sisley se actualiza regularmente. antes de aplicar los productos, recomendamos leer la lista de ingredientes impresa en la caja.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.