Serie - Paco Rabanne Invictus Parfume og dufte

Paco Rabanne Invictus blev lanceret i 2013. Invictus er en aromatisk og frisk parfume til mænd, som er designet af de to franske parfumerister Olivier Polge og Dominique Ropion, der henholdsvis har arbejdet med Chanel og Givenchy. I 2016 udkom Invictus Intense, som er er mere krydret udgave af den originale Invictus fra Paco Rabanne. Denne duft indeholder flere varme noter, som Whisky og Amber, hvilket giver den er dybere og kraftigere, maskulint udtryk.

Året 2018 blev Invictus Aqua tilføjet til serien, designet af endnu to franske parfumerister, Juliette Karagueuzoglou som har arbejdet med Laura Biagiotti og Yves Saint Laurent, og Nicolas Beaulieuu som har arbejdet på dufte for Diesel og Clinique. Denne duft fremstår meget ren og frisk, men har bibeholdt nogle af de varme noter som er med til at holde den maskuline udstråling i en ellers mere simpel og let herreduft. I 2019 kom endnu en duft til serien, nemlig Invictus Legend designet af Domitille Michalon Bertier som har udarbejdet duft for Roberto Cavalli og Azzaro, i samarbejde med Nicolas Beaulieuu, som også var med til at skabe Invictus Acqua. Denne uimodståelige herreduft køre i samme stil som den Originale Invictus, i de aromatiske toner, men har samtidigt et perfekt samspil mellem friskhed og krydderi.

Invictus Victory udkom i 2021 og er en mere sød og krydret herreduft, end sine forgængere. Duften har en varm og blød udstråling med sine dybe og krydrede noter, der løftes af et lille strejf af citrus. Paco Rabanne Platinum udkom i 2022 og er en lækker, moderne herreduft, med forfriskende noter som mint der balanceres af mere krydrede noter i bunden som Patchouli og på den måde skiller sig ud i serien, ved at være opbygget af mange unikke grønne noter. Hele Invictus serien fra Paco Rabanne kommer i den genkendelige flakon som ligner en vinder pokal. Et stilrent og maskulint design som udstråler Uovervindelighed, som navnet på Invictus duftene også indikerer.