- Pro 2 Next Generation Lufttryksvibrator

Satisfyer - Pro 2 Next Generation Lufttryksvibrator
21% SPAR IFH TIL MARKEDSPRIS
Mest Solgte

Satisfyer Pro 2 Next Generation Lufttryksvibrator

Denne vibrator er designet med den nye air-pulse teknologi, der gør det muligt for dig at stimulere klitoris med trykbølger og pulseringer i varierende intensitet. Satisfyer Pro 2 Next Generation har hele 11 forskellige intensiteter, hvilket giver dig mulighed for at få den optimale nydelse, og finde lige præcis det der virker for dig hver gang.

Vibratoren er fremstillet i et enkelt og stilrent design, hvor der er tænkt over komforten ved betjene produktet. Den har et mundstykke som bruges til at omslutte klitoris på en super behagelig måde, og netop denne del er fremstillet af 100 % hudvenlig silikone, så du kan føle dig helt afslappet og sikker. Derudover kan den nemt rengøres med vand og sæbe, og er desuden udstyret med genopladelige batterier - hvilket både er super miljøvvenligt og du behøver aldrig at være bange for den løber tør uden du har fået købt nye batterier hjem.

Den fantastiske Pro 2 Next Generation er desuden vandtæt, støjsvag og kraftfuld, og har derfor også vist sig at være yderst effektiv selv for kvinder der normalt har svært ved at opnå orgasme. Du kan også altid gøre oplevelsen ekstra behagelig ved at tilføje en vandbaseret glidecreme. Nyd den alene eller med din partner.

  • Klitoris stimulering
  • Lufttryks vibrationer
  • 11 forskellige funktioner
  • Kropssikker silikone
  • Vandtæt produkt
  • Lydsvag funktion (whisper mode)
  • Nem at rengøre
  • Genopladelige Li-ion batterier
  • Magnetisk USB opladningskabel medfølger

Se vores udvalg af intimpleje og sex & samliv


DETAJLER:

WOW PRISER >>
Set til 605,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
475,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.