- Double Joy Vibrator White

Satisfyer - Double Joy Vibrator White
20% SPAR IFH TIL MARKEDSPRIS

Satisfyer Double Joy Vibrator White

Double Joy Vibrator er som navnet indikerer udviklet til at blive brugt sammen med en partner, for at sikre maximal nydelse for begge. Denne vibrator har to kraftige motorer som sidder i hver sin ende og er meget lydsvage.

Produktet er u-formet således at den ene del er oppe i kvinden og stimulerer hendes g-punkt og mandens glans på samme tid, mens den anden del sidder på kvindens yderside og stimulerer hendes klitoris. Du kan betjene motorerne hver for sig, så de ikke nødvendigvis kører i samme intensitet, og samtidig kan det både gøres manuelt på kontrolpanelet, men kan også styres på en app. Du kan altså downloade Satisfyer connect-appen og tilslutte din vibrator den nyeste teknologi og give dit sexliv helt nye muligheder for stimulering. Med appen har du gratis adgang til alle funktioner, og får pludselig et uendelige muligheder med din Double Joy Vibrator.

Produktet er lavet i 100 % kropssikker blød silikone, og er super behagelig at bruge. Derudover er den både vandtæt og genopladelig, og din partner og dig har derfor til mange timers sjov med denne lækre vibrator. I kan med fordel bruge en vandbaseret glidecreme sammen med jeres Double Joy Vibrator, for at optimere nydelsen hos begge parter.

  • Farve: Hvid -Til at bruge som par
  • 2 kraftige motorer
  • Kropssikker silikone
  • Vandtæt produkt
  • Lydsvag produkt
  • Nem at rengøre
  • Kan kobles til app med en lang række funktioner

Se vores udvalg af intimpleje og sex & samliv


DETAJLER:

WOW PRISER >>
Set til 470,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
375,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.