- Polo Blue Eau de Parfum Refill 150 ml

Ralph Lauren - Polo Blue Eau de Parfum Refill 150 ml
30% SPAR IFH TIL MARKEDSPRIS

Ralph Lauren Polo Blue Eau de Parfum Refill 150 ml

Polo Blue Refill fra Ralph Lauren er et produkt du køber til at genopfylde din Polo Blue. Der er flere virkelig gode fordele ved at bruge refill - du er først og fremmest med til at passe på vores miljø ved at genbruge de smukke flakoner, og derudover får du også en god besparelse på selve duften ved at genbruge flakon og købe refill.

Ralph Lauren Polo Blue er en frisk og tidsløs herreduft, der giver dig følelsen af frihed. Duften tager dig med ud på det åbne hav, hvor eventyret venter i den friske brise. Polo Blue duften starter energisk med melon, agurk og mandarin. Hjertenoter af basilikum, salvie og geranium tilføjer en krydret og aromisk dimension, der smukt afrundes med en base af maskulinitet i form af ruskind, woodsy og moskus noter. En klassisk og forførende kombination af noter, der vækker alle sanser hos ham, der elsker at gå på opdagelse i naturen og i livet.

Duftguide:

Ralph Lauren Polo Blue Refill kan varmt anbefales til dig der elsker dufte som bla. Calvin Klein, Eternity Aqua for Men og Giorgio Armani, Acqua di Giò Profondo

Duftnoter:
  • Topnoter: Agurk, melon, mandarin
  • Hjertenoter: Basilikum, salvie, geranium
  • Bundnoter: Ruskind, woodsy/skovnoter, moskus

Produktinformation og fordele:

  • Eau de Parfum Refill
  • Til genopfyldning af din parfume flakon
  • Sporty og frisk
  • 150 ml
  • Lanceringsår: 2003
Anvendelse:

Sådan bruger du din parfume:
Påfør Ralph Lauren Blue Polo parfumen på din hud med lette sprøjt. Spray din duft på huden med en afstand på ca. 15-20 cm. Vidste du, at parfumen udvikler sig mest optimalt og med bedst holdbarhed, hvis du påfører den på kroppens pulspunkter? Pulspunkterne er nemlig de varmeste steder på kroppen, og din parfume og dens duftnoter, udvikler sig bedst, der hvor kroppen er varm og holder derfor også længere på huden. De varme pulspunkter er blandt andet, ved halsen, øreflipper, håndled, albueled og knæhaser.

Påfører du din duft ved dine håndled, skal du endelig ikke "gnubbe" bagefter. Det kan nemlig ødelægge duftens noter og molekyler, i at udvikle sig korrekt. Spray duften på og lad den lufttørre og oplev den skønne duft udvikle sig.


Dufttype:
Duftnoter:
Duftfamilie:
Type:
Detajler:

WOW PRISER >>
Set til 995,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
695,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.