- Solcreme Pakke SPF 15

Spar dkk 135
SPF15
Piz Buin - Solcreme Pakke SPF 15
Set til 334,00
199,00
Tast antal
Fragt og levering - billigparfume.dk
Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage

Piz Buin Solcreme & Solpleje Sæt SPF 15

Med solbeskyttelsespakken fra Piz Buin får du alt du skal bruge til solbadning - og efter du har været i solen.

Solcreme pakken indeholder den lækre og effektive Piz Buin Tan & Protect Tan Intensifying Sun Lotion SPF 15. En skøn solcreme der ikke fedter, dufter skønt og mest vigtig, beskytter dig i solen mod UVA og UVB stråler. Den unikke teknologi i Piz Buin solcremer gør, at solcremerne er med til at øge huden naturlige brun pigment og dermed give dig en smuk gylden, smuk og mere holdbar kulør.

Piz Buin Aloe Vera Lip Balm SPF30 følger også med i pakken, en plejende læbepomade som både beskytter mod solen og er med til at pleje dine læber så de ikke udtørrer.

I pakken får du også Piz Buin After Sun Tan Intensifying Lotion. Den her Aftersun er fantastisk når du har været i solen, brug den efter badet og smør dig ind i den velduftende after sun lotion. After Sun fra Piz Buin virker blødgørende, kølende og beroligende på huden, den er herudover beriget med Aloe Vera som også afhjælper at huden skaller efter solbadning.

Den perfekte solpleje pakke til dig der både ønsker at nyde solen og samtidig passe på din hud.

Piz Buin sættet indeholder

  • Piz Buin Tan & Protect Sun Lotion SPF 15 150 ml
  • Piz Buin After Sun Tan Intensifying Lotion 200 ml
  • Piz Buin Lip Balm Aloe Vera SPF 30

Piz Buin er verdenskendt for deres mange år som ledende producent af solcremer, solpleje og beskyttelse. Piz Buin solprodukter kendetegnes ved den skønne lette duft der kan bruges af både kvinder og mænd, de eksklusive solcreme,lotions og olier, der ikke giver hvide mærker, ikke fedter på huden og absorberes hurtigt. Alle Piz Buin solprodukter er udviklet at være være vandresistens.


PRODUCT TYPE
SOLPLEJE/SUN CARE
DETAJLER
MÆND/MEN KVINDER/WOMEN UNISEX SPF SPAR PÅ FLERE

Se alt fra Piz Buin | Se alle vores mærker

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.