- Melissa Dream 60 Tabl.

Set til 238,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
225,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage

New Nordic Melissa Dream 60 Tabletter

En god og rolig søvn har stor betydning for kroppens genopbygning, og følelsen af at vågne op frisk og udhvilet. Med kosttilskudstabletterne Melissa Dream, som er baseret på et kombinationsekstrakt af citronmelisse, kamille og grøn te plus B-vitaminer og magnesium. Citronmelisse, får du hjælp til en normal og rolig nattesøvn. B-vitaminer og magnesium hjælper til normal funktion af nervesystemet. B-vitaminerne: thiamin, niacin og B6 samt magnesium bidrager desuden til normale psykologiske funktioner, så som koncentration, indlæring, hukommelse og ræsonnement. 

Tabletten er baseret på et kombinationsekstrakt af citronmelisse, kamille og grøn te plus B-vitaminer og magnesium.

Citronmelisse bidrager til en normal og rolig søvn. Magnesium bidrager til normal funktion af nervesystemet. B-vitaminerne: thiamin, niacin og B6, samt magnesium bidrager desuden til normale psykologiske funktioner.

Daglig Dosis
Voksne og børn fra 11 år: 2 tabletter daglig

Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.

   


DETAJLER
NATURE BEAUTY SLEEP MÆND/MEN KVINDER/WOMEN UNISEX

Se alt fra New Nordic | Se alle vores mærker | Se Ingredienser

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:
Ingredienser

Citron melisse (Melissa officinalis L.) Fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose, tværbunden natriumcarboxymethylcellulose) Grøn te ekstrakt (Camellia sinensis Kuntze) Magnesiumoxid Kamilleekstrakt (Matricaria chamomilla L.) Overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af fedtsyrer, hydroxypropylmethylcellulose) Nikotinamid Antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid) Pyridoxinhydrochlorid Tiaminmononitrat Cyanocobalamin Riboflavin

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.