- Hyaluronic Active Serum - 30 ml

New Nordic Hyaluronic Active Serum 30 ml

Superfood ingredienser:
Spækket med superfood ingredienser er dette serum et godt valg til tør, slap og trist hud. Rig på bl.a. hyaluronsyre, havtorn og squalane, der alle er guf for huden. Havtorn indeholder et højt indhold af antioxidanter, der beskytter huden. Havtorn er kendt for at være en kilde til C-vitamin, der er et vigtigt vitamin når vi taler om hud samt squalane, som virker plejende, beskyttende og fugtgivende på huden.

New Nordic Hyauronic Serum indeholder tre forskellige typer hyaluronsyre-molekyler. Indholdet af fin molekylær hyaluronsyre gør dette serum ekstrem effektiv mod fine linjer, rynker og slap hud. Hyaluronsyre er et fugtighedsbevarende middel, hvilket betyder, at det hjælper med at bevare fugten i huden. Et af hyaluronsyrens mest bemærkelsesværdige egenskaber er dens evne til at tiltrække og holde flere gange sin vægt i vand, som er naturligt i miljøet, kroppen eller i de hudplejeprodukter, vi anvender. Tænk grundlæggende på hyaluronsyre som en svamp, der tiltrækker og bevarer fugt i din hud.

  • 30 ml
  • Velegnet til normal, sensitiv og tør hud
  • Genopretter, løfter og giver fasthed til huden
  • Efterlader huden frisk og mindsker synligheden af af rynker
  • Parfumefri
  • Testet under dermatologisk kontrol.

DETAJLER:

WOW PRISER >>
Set til 549,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
539,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:
Ingredienser

Aqua Glycerin* Squalane Pentylene Glycol Glyceryl Stearate Citrate Hydrogenated Vegetable Oil Ehylhexyl Stearate Hydrolysed Hyaluronic Acid Hippophae Rhamnoides Fruit juice Cetearyl Alcohol Sodium Hyaluroante Crosspolymer Sodium Hyaluronate Carprylyl Glycol Hydroxyacetophenone Alcohol Xanthan Gum Polyglyceryl-4-Diisostearate/Polyhydroxystearate/Sebacate Sodium Isostearate Sodium Stearoyl Glutamate Citric Acid Sodium Gluconate Lactic Acid Sodium Benzoate Potassium Sorbate Caramel

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.