- Moisture Shea Butter Shampoo - 385 ml

Maui - Moisture Shea Butter Shampoo - 385 ml
32% SPAR IFH TIL MARKEDSPRIS

Maui Moisture Shea Butter Shampoo 385 ml

Maui Shea shampoo er en fugtgivende hårvask, som er spækket med shea butter, kokosolie og macadamia olie, der går ind og plejer, genopbygger, blødgør og renser håret. Moisture Shea Butter Shampoo er perfekt til dig med tørt og skadet hår, som virkelig trænger til at få tilført en masse fugt til din hårvask-rutine.

  • Shampoo
  • 385 ml
  • God til tørt og skadet hår
  • Beriget med Aloe Vera
  • Tilsat Shea butter, kokosolie og macadamiaolie
  • Sulfatfri- og parabenefri
  • Vegan

Maui's Hair Care Moisture-serie Shampoo & Conditioner, er alle lavet med 100% ren Aloe Vera Juice og kokosvand, der er med til at fugte og nære håret. Maui Moisture adskiller sig på den måde fra de fleste andre på markedet, da mange her er fremstillet af en store procentdel kemisk behandlet vand. Alle Maui hårprodukter er 100% veganske.

Anvendelse

Fordeles i fugtigt hår. Massér godt ind. Skyl derefter med vand.


Top Ingredienser:
Serie:
Detajler:

WOW PRISER >>
Set til 110,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
74,95
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:
Ingredienser

Ingredientes: Jugo de hoja de Aloe Barbadensis Leaf Vera, Agua (Aqua), Sulfonato de olefina C14-16 de sodio, Cocamidopropil Betaína, Diestearato de glicol, PPG-2 Hydroxyethyl Coco / Isostearamide, Cocos Nucifera (Coco) Water, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cocos Nucifera (Coco) Aceite, aceite de semilla de macadamia ternifolia, policuaternio-6, policuaternio-10, cocoil isetionato de sodio, cocamidopropilhidroxisultaína, dioleato de metilglucosa PEG-120, cloruro de guarhidroxipropiltrimonio, metilgluceth-10, almidón de tapioca, cloruro de sodio, cloruro de sodio Butilcarbamato de yodopropinilo, fragancia.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.