- Coconut Milk Shampoo - 385 ml

Maui - Coconut Milk Shampoo - 385 ml
32% SPAR IFH TIL MARKEDSPRIS

Maui Nourish & Moisture Coconut Milk Shampoo 385 ml

Maui Coconut Milk Shampoo er især velegnet til dig med et tørt hår, der trænger til et ordentligt fugtboost. Shampooen indeholder kokosmælk, mangosmør og guavaolie, der virkelig går ind og fugter hvert enkelt hårstrå, så håret fremstår mere blødt og velplejet, samtidig med det efterlades med en skøn eksotisk kokosduft.

  • 385 ml
  • Shampoo
  • Tørt Hår/Dry Hair
  • Beriget med kokosmælk, guavaolie og mangosmør
  • Uden silikone og sulfater
  • Vegan Venlig

Maui Hair Moisture seriens shampoo, er alle lavet med 100% ren Aloe Vera Juice og kokosvand, der er med til at fugte og nære håret. Maui Moisture adskiller sig på den måde fra de fleste andre shampoo's på markedet, da mange her er fremstillet af en store procentdel kemisk behandlet vand. Alle Maui hårprodukter er 100% veganske.


DUFTNOTER:
SERIE:
DETAJLER:

WOW PRISER >>
Set til 110,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
74,95
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:
Ingredienser

INGREDIENTES: Jugo de hoja de Aloe Barbadensis, Agua (Aqua), Sulfonato de olefina de sodio C14-16, Cocamidopropil Betaína, PPG-2 Hydroxyethyl Coco / Isostearamide, Glycol Diestearato, Cocos Nucifera (Coco) Water, Cocos Nucifera (Coco) Fruit Extract, Psidium Guajava Seed Oil, Mantequilla de semilla de Mangifera Indica (Mango), Policuaternio-10, Isetionato de cocoilo de sodio, Cocamidopropilhidroxisultaína, Dioleato de metilglucosa PEG-120, Cloruro de guarhidroxipropiltrimonio, Metilglucet-10, Cloruro de sodio, Almidón de tapioca, almidón de propilenglicol, iodocarril-glicol, Fragancia (Parfum).

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.